|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θελει χτυπημα πολυ καλο γιατι κρυσταλωνει.ειναι γνωστο θεμα αυτο στο τεστ νιτρικων της api.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδικά το δεύτερο μπουκαλάκι θέλει κάνα λεπτό κούνημα...Και δες τη μέτρηση αν γίνεται σε φώς ημέρας!
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου ξαναδοκιμασα και με νερο του ενυδρειου και με της βρυσης και παλι πρεπει να ειναι 0 ppm.χρωμα κιτρινο.και δε μου φενεται να πορτοκαλιζει καθολου.τι μπορω να κανω?και τι επιπτωσεις μπορει να εχω?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα νιτρικα μπορει να ειναι 0 για πολλους και διαφορους λογους.
οι επιπτωσεις εξαρτωνται απτο για ποιο λογο απο ολους,μετρας 0 νιτρικα... καταρχην δοκιμασε και με αλλο τεστ. αλλα τωρα ετσι γενικα τι να σου πει καποιος? παρε τη φορμα απτις παρουσιασεις και συμπληρωσε τη εδω οσο γινεται πιο αναλυτικα,να ξερουμε για τι ενυδρειο μιλαμε. επισης γραψε και τι ταισμα κανεις,(ποσοτητα και ειδος τροφης) ακομα καλυτερα αν βαλεις και φωτογραφιες απτο ενυδρειο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() καλα ειναι τα 5. το θεμα ειναι ποσο φτανουνε στο τελος της εβδομαδας πριν κανεις αλλαγη νερου. δεν ξερω τι ρουτινα αλλαγων εχεις,οποτε δεν μπορω να σου πω αν ειναι καλο η κακο το 5. αυτη τη στιγμη ειναι καλο. αν μεχρι αυριο εχει παει 15 και μεχρι τη δευτερα 30,δεν ειναι καλο ![]() γιαυτο σου ειπα να συμπληρωσεις τη φορμα για να δουμε τη ρουτινα σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως πρεπει να ειναι ενα fishroom | fishme1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 25-02-10 23:59 |
πρεπει να ειναι ιδια? | nikos mennis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-02-10 00:26 |
Μπουκαλα CO2-Καθε ποτε πρεπει να περναει ελεγχο? | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-07-08 14:04 |
ποτε ειναι ενηλικο; | Steve | Δίσκοι | 0 | 23-07-07 14:55 |