|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην,παρε το ενυδρειο και τα απαραιτητα υγρα τεστ νερου.
οταν παρεις το ενυδρειο(οσο πιο μεγαλο μπορεις)με βαση τα οικονομικα και το χωρο σου,τοτε θα μετρησεις με τα τεστ το νερο σου και θα ακουσεις προτασεις για το τι μπορεις να βαλεις. τα clown loaches ξεχασε τα,γινονται πολυ μεγαλα. ειναι πολυ νωρις για να σου πουμε ψαρια. παρε πρωτα το ενυδρειο και τα τεστ, και τοτε εδω θαμαστε να το συζητησουμε ![]() μεχρι τοτε,διαβασμα στα υπομνηματα και στις κατηγοριες του φορουμ για να δεις λαθη και να παρεις ιδεες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και επειδή βλέπω πως λες συνέχεια για μονομάχους, να υπολογίσεις πως αν βάλεις μονομάχο θα πρέπει να δεις τι θα είναι τα υπόλοιπα ψάρια για να μπορούν να συμβιώσουν, παρόλο απο τα λίγα που ξέρω για τους μονομάχους έχω καταλάβει πως είναι καλύτερα να είναι μόνοι τους, αλλά αυτά θα στα πούν και άλλα παιδιά που έχουν μεγαλύτεροι εμπειρία στους μονομάχους. Από φυτά, αφου θα πας σε τροπικό, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Προετοίμασε τον εξοπλισμό όπως σου είπε πιο πάνω ο Γιώργος (kgf12345), να έχεις οπωσδήποτε τα απαραίτητα τεστ (NH3/NH4 , NO2, NO3, PH, KH,GH) και να προτιμήσεις τα υγρα τεστ, γιατί χωρίς τεστ είναι σαν "Να οδηγάς νύχτα με σβηστά τα φώτα"
|
|||
|
|||
![]()
ναι κατάλαβα... υπερενθουσιαστικά με την ιδέα και καταλάβατε
![]() οκαυ! μεχρι την επόμενη βδομάδα θα έχω το ενυδρείο και τα τεστς έτοιμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και καλώς ήρθες
Εγω θα σου προτεινα, μολις πάρεις το ενυδρειο, να ξεκινησεις διάβασμα για τα είδη που σε ενδιαφέρουν και μονος σου θα καταλαβεις ποιο ειδος ταιριαζει στα λιτρα σου και ποια ειδη ειναι απαγορευτικα τόσο για λιτρα όσο και για συγκατοικηση με άλλα ειδη Κιβωτο του Νωε (μέρες που ειναι) δεν μπορείς να κάνεις κανένα ενυδρείο... Τα βιαστικά βήματα, 99% οδηγουν σε προβλήματα, κάποια προβλήματα λυνονται, κάποια λυνονται με επιπτώσεις, κάποια δεν λύνονται ![]() Καλό διάβασμα και πάλι καλώς ήρθες
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος | markdoub | Μεσογειακό | 10 | 12-01-11 20:25 |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
15Lt για Betta | jstiva | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 12 | 18-05-07 20:42 |
Νέος | ΓΙΩΡΓΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-04-04 11:53 |