|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορείς να πας λίγο νερό για ανάλυση να δούμε τι συμβαίνει? (και τι περιέχει αντίστοιχα...)
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι απο περιεργεια μετρα πεχα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- τo ph ειναι 7,5 με 8 στο νερο μου....με τετρα τεστ πεχα, υγρο.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panosleonr : 15-04-14 στις 07:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φρεσκια η μετρηση?
|
|||
|
|||
![]()
Φρεσκια....χθεσινη για την ακριβια... ιδια μετρηση και στην βρυση μου εχω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να πω και εγώ μέσα σε όλα μια χαζομάρα…….
Ξεκίνα από το μηδέν ένα ένα τα βήματα. Δηλαδή! Βράσε το βιολογικό υλικό που έχεις πλύνε καλά το φίλτρο σου και σε βαλε σε ένα κουβά βαρέλι ότι νάνε νερό αμμώνια θερμοστάτη και το φίλτρο να δουλεύει σιγουρέψου ότι το νερό θα οξυγονώνεται .αστό έτσι για μια εβδομάδα και μέτρα από εκεί και έπειτα την αμμωνία. κάπου εκεί θα ξεκινήσει να πέφτει το πολύ σε 12 μέρες έχει ξεκινήσει το πρώτο στάδιο από τον κύκλο του αζώτου. Ακούγετε υπερβολικό αλλά από όσο έχω διαβάσει κάτι δεν πάει καλά! Οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε φτου και από την αρχή και σιγουριά για το κάθε βήμα! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν υποθέσουμε ότι κάτι σκοτώνει τα βακτήρια!!! Ξεκινάς αφαιρώντας παράγοντες και μετά ένα ένα προσθέτεις και βλέπεις .
τι? Μπορεί να φταίει. Σιγουρεύεις την βάση σου και προχωρείς. Και στην έσχατη αφού προτού βάλεις τα ψάρια θα το αλλάξεις το νερό! Κάνεις και οικονομία έτσι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για κανε τωρα και τεστ αμμωνιας στη βρυση.
|
|||
|
|||
![]()
Μηδεν αμμωνια στην βρυση μου....
------------------------- Αυριο θα παω να ψαξω για αμμωνια....ειπαμε καθαρη,να μην αφριζει οταν την ανακινουμε?κανα αλλο τιπ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panosleonr : 15-04-14 στις 20:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
τι εγινε τελικα, εχουμε νεοτερα???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωσιμο με αμμωνια! | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 23-02-13 23:28 |
Στρωσιμο με αμμωνια | Annoulini | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-09-12 14:57 |
Στρωσιμο με αμμωνια | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-02-10 21:53 |
Στρωσιμο Με αμμωνια (help) | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-06-09 13:15 |
Στρωσιμο με αμμωνια | sam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 19-11-07 12:46 |