|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι να "μαλιάσει η γλώσσα σου"... όπως η δικιά μου.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει πιθανοτητα να εχει σχεση, αν το βιολογικο υλικο ειναι παλιο?
|
|
||||
|
||||
![]()
ποσο παλιο ειναι δηλαδη και τι υλικο ειναι?
αν ειναι φθαρμενο(τριβεται δηλαδη)η εχει λεπτυνει(αρα εχει χασει επιφανεια) τοτε ναι υπαρχει περιπτωση να φταιει. επισης ειναι πολυ πιθανο τα φιλτρα σου να θελουν καθαρισμα πιο τακτικα γιατι ειναι μεγαλο το "βαρος" καθαρισμου που σηκωνουνε στο ενυδρειο σου. (στο ειπα και πιο πισω). καθε ποτε τα καθαριζεις? παντως στο ξαναλεω(αλλη μια φορα),η γνωμη μου ειναι πως θες περισσοτερα λιτρα.τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα δυστυχως. |
|
||||
|
||||
![]()
Το κατάλαβα αυτό με τα λίτρα...
Θα αλλάξω το βιολογικο υλικο μου στο fluval.. Είναι σαν λείο και σαν να έχει αρχίσει να μαυρίζει... Το είχα πάρει από συγχομπιστα μαζί με το φίλτρο, το είχε σίγουρα τρίαχχρόνια Λέω να πάρω το σιποραξ της σερα... Τώρα αυτό θα αλλάξω για αρχή το 1/3 από το Fluval και θα ρίξω μια φορά βακτηρια και το αφήνω να πιάσουν... καλά είναι? Τι χωρητικότητα έχει το Fluval 405 δεν μπορώ να βρω πουθενά... Συν ότι το 1/4 του κάδου στο πλάι έχει σφουγγάρια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Μιχάλη μην μπερδεύεσαι στην ευθεία στο εμπόριο υπάρχουν πολλά τύπου siporax (μαϊμούδες) το σχήμα δεν λέει ότι είναι siporax https://www.youtube.com/watch?v=EMjxRSeV_i0
|
|
||||
|
||||
![]()
το δεξι ειναι το βιολογικο της fluval.
biomax τα αλλα ειναι σιποραξ. δε μου φαινονται και πολυ φθαρμενα,αλλα μπορει και να μη φαινονται σωστα στη φωτο. δεν κανει κακο να αλλαξεις ενα μερος τους για αρχη,πχ το 1/3 και σταδιακα καθε 2 μηνες να τα αλλαξεις ολα. πριν γινει αυτο,θα εκανα ενα καλο καθαρισμα στα σφουγγαρια.πλυσιμο στη βρυση και τριψιμο να ασπρισουν.(οσο γινεται) φυσικα μιλαω μονο για τα σφουγγαρια... το βιολογικο δεν πλησιαζει στη βρυση.(προφανως το ξερεις αυτο,αλλα επειδη θα διαβασουν κιαλλοι το λεω) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|