|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nospanos : 14-04-14 στις 04:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει like το Aquatek ******! προσοχή στις εκφράσεις μας παρακαλώ, διαβάζουν και παιδιά το φόρουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_Salonica : 14-04-14 στις 15:49 |
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι πως καμια φορα καποια πραγματα αν λεγονται δημοσια μπορει καποιος αρχαριος να τα εκλαβει διαφορετικα και να τιναξει το ενυδρειο του στον αερα...
Φιλος μου εχει κανει αυτη την παρατηρηση για τις θεσεις μου απεναντι στο αντιχλωριο (ουτε ο ιδιος χρησιμοποιει αλλα το προτεινει διαρκως)... Οι γαριδες φυσικα και θα φανε τον κιμα, παμφαγα ειναι ετσι κι αλλιως, αλλα το θεμα ειναι πως αν αρχισει ο καθε ενας και ριχνει κιμαδες σε 20-30 λιτρα με ελειπη βιολογια (τα συνηθη γαριδαδικα δηλαδη) θα τιναξει το συστημα του στον αερα για πλακα. Τωρα αν καποοιος εχει 500 λιτρα γαριδαδικο, ξερει οτι μπορει να πειραματιστει και με πιο "περιεργες" τροφες (βασικα δε νομιζω ο μαγειρεμενος κιμας να προσφερει και τιποτα σπουδαιο)
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχεις καθόλου άδικο σε αυτό... Από την άλλη όμως κι εμεις που είμαστε ακριβώς στο μετέχμιο θέλουμε συμβουλές ακριβώς για αυτή τη μετάβαση...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα χρυσόψαρα τρώνε γαρίδες; | 6981giwrgos | Χρυσόψαρα | 5 | 01-08-11 22:12 |
Μου τρώνε το limnophila | dinoc | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-03-11 12:11 |
Τρώνε οι γαρίδες ψάρια; | ΠΑΝΟΣ | Γαρίδες | 14 | 13-04-06 12:09 |