|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά πέταξα από περιέργεια λίγα κομματάκια κιμά όπως έτρωγα (μακαρόνια με κιμά) δίπλα στο ενυδρείο, και οι γαριδες ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝ!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΝΟ! Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο? Παίζει να κάνει κακο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κακο μονο για το νερο
|
||||
|
||||
![]()
Ελάχιστο έβαλα. Ίσα να φάνε λίγη πρωτεΐνη χαχ!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τρελαινονται και για γυρο(σουβλακι) ειδικα κοτοπουλο.
(πλακα κανω. τι αλλο θα ακουσουμε?)
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εινα καθολου πλακα.
ΟΙ γαριδες ειναι παμφαγες, καθαριστες. Οτι και να βαλεις θα το φανε. Ακομα και το χερι σου να βαλεις, θα πανε να φανε οτι υπαρχει πανω του, απο νεκρο δερμα και μικροοργανισμούς, μεχρι υπολειματα απο φαγητο κλπ. Ο σκοπος ειναι αυτο που θα μπει στο ενυδρειο, να μη προκαλεσει ζημια στο νερο και συνηθως τα γαριδαδικα τα στηνουν σε μικρα ενυδρεια τυπου 20-50 λιτρα, και αυτο επηρεαζεται ευκολα και αμεσα. Εγω τις εχω σε 145 λιτρα και μπορω να ριξω και τιποτα ...περιεργο μεσα, σε μικρη ποσοτητα παντα. Τις ταιζω τα παντα απο γαριδοτροφες και ψαροτροφες, φρεσκα λαχανικα, φρουτα, μεχρι bloodworms κατεψυγμενα, ακομα και diy κατεψυγμενη για δισκους που ειχα φτιαξει. Μια φορα ετρωγα καστανο (βρασμενο) κι εριξα δυο κομματακια κι εγινε παρτυ.
|
||||
|
||||
![]()
ok , Σπυρο , καλα ολα αυτα που λες.. και συμφωνω απολυτα!
αλλα και κιμα μαγειρευτο? με το πιπερακι του το κρεμμυδακι του, τη σαλτσουλα του.. και ξερω εγω τι αλλο μπορει να εχει μεσα... καπως πρεπει να προσεχουμε και λιγο νομιζω.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα χρυσόψαρα τρώνε γαρίδες; | 6981giwrgos | Χρυσόψαρα | 5 | 01-08-11 22:12 |
Μου τρώνε το limnophila | dinoc | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-03-11 12:11 |
Τρώνε οι γαρίδες ψάρια; | ΠΑΝΟΣ | Γαρίδες | 14 | 13-04-06 12:09 |