|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και με καλώδιο τπτ
και απευθείας τπτ πάλη τα ίδια το καλαϊ στους δρομους το εβαλα γιατη ειχε κοπη ο δρομος το εβαλα κατο απο φως και φανικε που ηταν κομενος ψιχρες κολισεις τι είναι ακριβος? το pic το εβαλα με την εγκοπη απο την μερια που είναι το led (καπουτ αυτό?) |
|
|||
|
|||
![]()
το ειδα στην φωτο σου σωστα το βαζεις,
Οταν λεμε ψυxρη κολληση εννοουμε οτι η κολληση πρεπει να γυαλιζει, να μην ειναι θολη, να μην κανει μπαλακι.. να ειναι απλωμενη ομοιομορφα πανω στον δρομο.. η com στο πισι παιζει ειναι τσεκαρισμενη; επισης της παραμετρους στο icprog τσεκαρε να βαλεις σωστα.. το led αναβοσβήνει κανονικα η στιγμιαια ; |
|
|||
|
|||
![]()
οτι λέει στην παρουσιαση το εχω διπλοτσεκάρει
δεν την εχω τσεκαρει αλλα το ledακι αναβει κανει να σβηση και ξανα αναβη 2 η 3 φορες ------------------------- οπος το εχω στην φωτο ετσι το βαζω αυτο ειναι το σωστο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θωμάς Αμπατζίδης : 11-04-14 στις 22:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
σωστα το βαζεις, κατω αριστερα η τρυπα το 1 απο την μερια του led, αν τσεκαρεις την πλακετα αναποδα πρεπει να εχει δρομο στο ποδι 4 κ 5..
τσεκαρε την com, τσεκαρε λιγο την πλακετα σου μην εχεις κανα βραχυκυκλωμα, η κομμενο δρομο.. το led αν θυμαμαι καλα, αναβοσβήνει αρκετες φορες κατα την αντiγραφη του hex πανω στο pic με εντονο/κανονικο χρωμα.. to pic το σωστο ; |
|
|||
|
|||
![]()
τους δρομους τους τσεκαρα με βολτομετρο με το μπιπερ ειναι οκ
την com πως να την τσεκάρω? το pic εχω το 16F628-04/p |
|
|||
|
|||
![]()
σωστο το pic,
με πολυμετρο εννοεις ; το βαζερ του χτυπα παντου αν ενωνει.. παρε ενα κοπιδι και περνα ολες τις ενωσεις μην υπαρχει κανα βραχυκυκλωμα, την com τσεκαρε την με κανα modem κτλ.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αυτά για σήμερα είμαι κομμάτια ύπνο- δουλειά- και το μεσημέρι πάλη ευχαριστώ για την βοήθεια θα γράψω αποτελέσματα αύριο καληνύχτα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή κύβου | gordon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 27-10-14 16:10 |
Κατασκευή ενυδρειου | Eric | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-06-10 12:19 |
15L Iwagumi - υπο κατασκευή | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 50 | 17-04-09 11:11 |
κατασκευή βράχου ?? πως ??? | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-09 00:19 |