|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το ξεπέρασα το προηγούμενο problem χρειαζόταν να βάλω στον ίδιο φάκελο του προγράμματος ένα αρχείο συστήματος icprog_driver
οκ μέχρι εδώ ![]() τώρα κόλλησα σε σε άλλο πρόβλημα πατάω erase all για τυχόν άλλο πρόγραμμα μου λέει οκ πατάω read all και μου βγάζει όλες τις γραμμές του κώδικα μηδενικά (λογικά είναι άδειο) οκ ανοίγω το αρχείο f.hex οκ ανοίγει πατάω program all και βγάζει "verify failed at address 0000h" (φώτο 1) ![]() πατάω ξανά read all και μου βγάζει όλες τις γραμμές του κώδικα μηδενικά όπως πριν, αν με αυτό(εννοώ τα μηδενικά σαν πρόγραμμα ) πατήσω program all βγάζει "device successfully verified" (φώτο 2) τι κάνουμε εδώ δεν μπορώ να βρω κάτι στο Internet. γνωρίζει κανένας τπτ ; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα Φιλε,
Ειχα και γω το ιδιο θεμα, το προβλημα λυθηκε κολλώντας την βαση του pic αναποδα, γιατι ειχε φτιαχτει η πλακετα αναποδα.. Ανεβασε μια φωτο αν μπορεις.. Στην ουσια δεν γινετε ουτε το εραζε που αναφερεις, δεν διαβάζει καθολου το pic.. |
|
|||
|
|||
![]()
αυτό είναι
να σημειωθεί στα πρακτικά ότι είναι η πρώτη πλακέτα που φτιάχνω και δεν έχω καμιά σχέση με τα ηλεκτρονικά είναι λιγο σκ!#@ |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα και σε εσένα
και μια χωρίς το pic την βάση την έχω κόλληση ανάποδα από το σχέδιο κατά λάθος άλλα το pic το έβαλα όπως λέει το σχέδιο δηλαδη την εγκοπη απέναντι απο το rs232 |
|
|||
|
|||
![]()
όταν λες ανάποδα τι εννοείς από την άλλη μεριά της πλακέτας(από την μεριά που έχω τις κολλήσεις )αλλά με την ίδια κατεύθυνση, η εγκοπή της βάσης να είναι από την μεριά του led
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή κύβου | gordon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 27-10-14 16:10 |
Κατασκευή ενυδρειου | Eric | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-06-10 12:19 |
15L Iwagumi - υπο κατασκευή | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 50 | 17-04-09 11:11 |
κατασκευή βράχου ?? πως ??? | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-09 00:19 |