|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ε... Κάνε και μια πλήρη παρουσίαση! πως συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους? πως λειτουργεί? μπας και το κάνουμε και εμείς...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανοιξε το λινκ απο το ebay δες τι σου δινει και κατεβα κατω. Εχει ενα βιντεακι. Ολα αυτα μαζι με τα παραπανω ειναι η παρουσιαση που ζητας.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ kris_ είδα το βιντεάκι και ξενέρωσα... προτειμώ την μαγιά με την ζαχαρίτσα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγγνωμη για το θαρρος αλλα τι σε ξενερωσε ακριβως?
|
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι λίγο αυθόρμητος, γι'αυτό το ''ξενέρωσα''
όλη η διαδικασία με τα χημικά τα κουνήματα και τα παρελκόμενα συν το ότι είναι ''κινεζιά'' (αν κάνω λάθος διόρθωσε με) δεν μου εμπνέουν ασφάλεια.. είδα και άλλα βιντεάκια στο youtube. αν το έβγαζε επώνυμη ευρωπαική εταιρία θα ένιωθα περισσότερη ασφάλεια.. βασικά βιάστηκα να γράψω, θα μας πεις απο την εμπειρία σου τι παίζει.. |
|
|||
|
|||
![]()
χρόνια πολλά!
χριστός ανέστη! κανένα νέο.. πως πάει το σύστημα CO2? |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω και 8 μερες λειτουργω το ιδιο συστημα,η αναπτυξη των φυτων ειναι ικανοποιητικη,ο drop checker πρασινιζει,τωρα περιμενω και την ηλεκτρομαγνητικη να μην ανοιγοκλεινω. Η διαχυση δν μου αρεσε και εβαλα μια υδραντλια απο πανω να σπαει τις φυσαλιδες. Πιεση εχει το συστηματακι αρκετη,χρησιμοποιησα κατι γυαλινα ebay φαση (buble counter και βαλβιδα αντ)
και πεταξε τα σωλινακια ολα πανω. Αλλα τωρα με μια πλαστικια 1 ευρο και αυτα που εχει μαζι παει πολυ καλυτερα. Το ανοιγω μαζι με τα φωτα,περιμενεις 15 λεπτα και μετα co2. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΡΟΠΟΣ ΨΥΞΗΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-05-13 14:50 |
υπαρχει τροπος? | ignatios1993 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 01-10-12 23:10 |
Help...Α.Ο και τροπος συνδεσης ! | Roussaks | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-09-10 19:53 |
υπαρχει τροπος? | agge | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 18-10-08 23:32 |