|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
κανενα νεο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
15η μερα σημερα και ολα βαινουν καλος.
Δεν εχω παρατηρησει εντελως τιποτα το αρνητικο. Θα με βγαλει σιγουρα αλλες 10 μερες και μπορει και παραπανω. Η πιεση παραμενει η ιδια και εχω ανεβασει στις 1 φυσαλιδα Το δευτερολεπτο να μη γεμισω αλγες. Ο δεικτης Co2 γινετε πρασινος και σημαινει πως ειμαι μια χαρα και τα φυτα το ιδιο. παραγγειλα και ηλεκτρομαγνητικη αλλα θα αργησει να μου ερθει οποτε αλλα 18 ευρω. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν βαλεις ηλεκτρομαγνητικη φωτο παρακαλω. Επισης τις μερες που κρατησε το μειγμα σου μεχρι να το αλλαξεις. Θα ανακοινωσω κ εγω τα δικα μου αποτελεσματα συντομα εδω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τοσα εξοδα, θα επαιρνες μια μπουκαλα co2, και μεταχειρισμενο regulator.
Οτι και να κάνεις με το diy , δεν θα καταφερεις τα αποτελεσματα της μπουκάλας, ειχα δοκιμάσει και εγω παλαιοτερα diy co2 με 4 μπουκαλια μαγια και γεμιζε παλι μαυρη αλγη το ενυδρειο . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με 35¤ αγοράζεις γεμάτη μπουκάλα, διαχυτή και regulator; Έστω και μεταχειρισμένα, νομίζω δύσκολο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε θέλεις άλλα τόσα τουλάχιστον και για τα άλλα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλγη ειχα τριχωειδη η οποια εξαφανιστηκε σχεδον και τα φυτα μου κανουνε perling, με τη μαγια ποτε μου δεν το ειχα δει αυτο.Δεν εχει καμια απολυτως σχεση αυτο το DIY με αυτο της μαγιας. Οσο για το οικονομικο αυτο το συστημα κοστισε 53 ευρω εκ των οποιων τα 10 ευρω ειναι το κιτρικο οξυ και η σοδα, οποτε 43 ευρω.Εγω θυμαμε ειχα παρει τη μπουκαλα τη 2κιλη 40 ευρω. Μη σου πω τιμες στη Γαλλια για μπουκαλα ρυθμιστη κτλ. Προσωπικα για μενα, εδω που μενω ειναι το καλυτερο και απο οικονομικης αλλα και ποιοτικης πλευρας, η παραγωγη Co2 ειναι εφαμιλλη με της μπουκαλας και το βλεπω στα φυτα μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Ε... Κάνε και μια πλήρη παρουσίαση! πως συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους? πως λειτουργεί? μπας και το κάνουμε και εμείς...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανοιξε το λινκ απο το ebay δες τι σου δινει και κατεβα κατω. Εχει ενα βιντεακι. Ολα αυτα μαζι με τα παραπανω ειναι η παρουσιαση που ζητας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΡΟΠΟΣ ΨΥΞΗΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-05-13 14:50 |
υπαρχει τροπος? | ignatios1993 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 01-10-12 23:10 |
Help...Α.Ο και τροπος συνδεσης ! | Roussaks | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-09-10 19:53 |
υπαρχει τροπος? | agge | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 18-10-08 23:32 |