|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ένα μανομετρο μου δείχνει 0 πίεση!θα έπρεπε?το σύστημα δείχνει να δουλεύει κανονικά!πως γίνεται αυτό?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κάτι δεν μου αρέσει στα μανόμετρα, το ένα πρέπει να δείχνει 55 και το άλλο 3-4, αρκεί να είναι γεμάτη η μπουκάλα, κάνε τις δοκιμές που σου είπα να δούμε κατά αρχή αν η μπουκάλα έχει άεριο, γιατί φοβάμαι πως θέλει γέμισμα ή έχουν πρόβλημα τα μανόμετρα ή κάτι άλλο συμβαίνει, όπως διαρροή
|
||||
|
||||
![]()
Την μπουκάλα την γέμισα χθες Τάκη!το ένα μανομετρο που λες για πίεση 3 με 4 το ανώτερο που δείχνει είναι το τέσσερα! Πως θα ελέγξω διαρροή της φιάλης η πρόβλημα στο μανομετρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
vickoboy, ο ένας μετρητής δείχνει τη πίεση της μπουκάλας που πρέπει να είναι περίπου 55 bar και ο άλλος δείχνει τη πίεση μετά τη βελονοειδή, δηλαδή την έξοδο. Αφού ξεκαθαρίσαμε πως η μπουκάλα είναι γεμάτη, θα πρέπει μόλις ανοίγεις τη στρόφιγγα ο ένας δείκτης να πάει στο 55. Δοκίμασε να δεις πως έχεις ανοίξει τέρμα τη στρόφιγγα της μπουκάλας. Επόμενο βήμα, πάρε το σωληνάκι πριν την ηλεκτρομαγνητική και βάλτο σε εάν ποτήρι με νερό και δες αν βγάζει φυσαλίδες ανοίγοντας τη βελονοειδή, και συγκεκριμένα , όσο ανοίγεις τη βελονοειδή τόσες πιο πολλές φυσαλίδες βγάζει. Για να το ξεκαθαρίσουμε, στρόφιγγα είναι η στρόφιγγα που έχει η μπουκάλα , και βελονοειδή είναι μια μικρή στρόφιγγα που έχουν τα μανόμετρα, αν δεν κάνω λάθος βλέπω άλλη μία στρόφιγγα που έχουν τα μανόμετρα σου επάνω, μήπως πρέπει να ανοίξεις και αυτή ή μήπως αυτή η στρόφιγγα είναι για να ρυθμίζεις τη πίεση πριν τη βελονοειδή ; Κάνε αυτές τις δοκιμές χωρίς την ηλεκτρομαγνητική να δούμε τι παίζει
|
||||
|
||||
![]()
Τα έκανα αυτά που μου είπες!την στρόφιγγα που έχουν τα μανομετρα πάνω όσο την ανοίγω τόσο μεγαλώνει η πίεση της εξόδου!Δηλαδή πάει και στο 3 Και αν το κάνω πιο πολύ ανεβαίνει! Το όλο σύστημα έκανα αυτά που μου είπες χθες και από την σκάλα έχει διαχυση κανονικά!το όνομα μου είναι Γιώργος!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά Ναι!έχει κανονικά!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή απο γλυκό σε reef με ΖΒ | gallos | Nano Reef | 76 | 03-12-16 11:19 |
Μετατροπή του sump | arhsb | Φίλτρανση | 8 | 19-02-09 00:57 |
Μετατροπή Τ8 σε Τ5 | bvlahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 06-02-07 14:54 |
Μετατροπή σε Θαλασσινο | GEORGIOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-03-06 09:06 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |