|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα έκανα αυτά που μου είπες!την στρόφιγγα που έχουν τα μανομετρα πάνω όσο την ανοίγω τόσο μεγαλώνει η πίεση της εξόδου!Δηλαδή πάει και στο 3 Και αν το κάνω πιο πολύ ανεβαίνει! Το όλο σύστημα έκανα αυτά που μου είπες χθες και από την σκάλα έχει διαχυση κανονικά!το όνομα μου είναι Γιώργος!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά Ναι!έχει κανονικά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε τότε είσαι μια χαρά. Ισως το μόνο θέμα σου είναι να μετράς σωστά φυσαλίδες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να στο δείχνει η σκάλα διάχυσης. Ισως χρειαστείς κάτι τέτοιο
![]() ή τέτοιο ![]() ή τέτοιο ![]() ή να φτιάξεις κάτι σαν και αυτό
|
||||
|
||||
![]()
Τον έχω τον μετρητή για τις φυσαλίδες! Απλά Τάκη φοβάμαι για τυχών διαρροή!έχω κ δύο μικρά παιδιά στο σπίτι! Μίλησα με το παιδί που τα πήρα αλλά μου είπε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δουλεύει κανονικά!σκέφτηκα μήπως λείπει καμία τσιμουχα στην σύνδεση της φιάλης με τα μανομετρα!αν δεν μου δουλεύει το το μανομετρα Πως θα καταλάβω αν μου τελειώνει το Αεριο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο μη φοβάσαι για το CO2, θεωρητικά είναι αβλαβές, ειδικά σε αυτές τις ποσότητες, το μονοξείδιο CO είναι δηλητήριο, και διαρροή να έχεις, πιο πολύ CO2 βγάζεις εσύ με την αναπνοή σου παρά η διαρροή. ¶σχετα με αυτό όμως, γιατί να πηγαίνει χαμένο. Ο πιο απλός τρόπος είναι με σαπουνόνερο. Φτιάχνεις σαπουνόνερο με απορρυπαντικό για τα πιάτα σε ένα ποτήρι και μια σύριγγα (χωρίς τη βελόνα) βάζεις στις ενώσεις, αν βγάλει φυσαλίδες έχεις διαρροή, αν όχι μάλλον είναι όλα οκ.
------------------------- Για να μη παρεξηγηθώ, αβλαβές είναι σε μικρές ποσότητες, σε μεγάλες είναι δηλητήριο και αυτό, έχει πεθάνει κόσμος στο Καμερούν από τη λίμνη Monoun που βγήκε CO2 από το πυθμένα της, αλλά εδώ δεν μιλάμε για τέτοιες στγκεντρώσεις
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 08-04-14 στις 13:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη για να καταλάβω!δηλαδή βγάζω την σκαλιτσα και το σωληνάκι το βάζω σε μια σύριγγα και μέσα στο σαπουνόνερο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή απο γλυκό σε reef με ΖΒ | gallos | Nano Reef | 76 | 03-12-16 11:19 |
Μετατροπή του sump | arhsb | Φίλτρανση | 8 | 19-02-09 00:57 |
Μετατροπή Τ8 σε Τ5 | bvlahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 06-02-07 14:54 |
Μετατροπή σε Θαλασσινο | GEORGIOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-03-06 09:06 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |