|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καμία άλλη γνώμη??τι έγινε,δεν είναι καλό???
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια πολυ καλα,τορα βγαλε τους καρχαριες και το κιουπι
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην νομίζεις πως είσαι ο μόνος που κάνει τέτοια λάθη γιατί και πολλοί από εμάς τα κάναμε.Προσωπικά το τελευταίο μου λάθος ( όχι μοναδικό )με την ιχθυοσύνθεση έγινε όταν ξεκίνησα να μαζέψω τις πρώτες μου Αφρικάνες με ανταλλαγές.Έτσι βρέθηκαν άσχετα ψάρια στο ενυδρείο μου κι όταν το είδε ένας φίλος μου είπε:''είναι η πιο μεγάλη ψαρόσουπα που 'χω δει!''
|
|
|||
|
|||
![]()
τα ψαράκια έχουν φύγει όλα..μέσα στην επόμενη εβδομάδα περιμένω νέα παραλαβή...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν και δεν είναι και τόσο καλή η φωτο,θα ανεβάσω και άλλη φυσικά,πιστεύω να φαίνεται αλλαγή...
![]() απο ψαράκια έχουν έρθει ένα χαρέμι λαμπιντος και ένα σοκολοφι...πιστεύω να είμαστε καλά τώρα...περιμένω γνώμες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλυτερο τωρα..βγαλε την σταμνα που εχεις γιατι δεν παει με τις πετρες και κανει μπαμ στο ματι..τον θερμοστατη βαλτον στα πλαγια η πισω στην γωνια να μην φαινεται ετσι...και με 2-3 ανουμπιες στις πετρες και καμια βαλισνερια θα δειξει ακομα πιο ωραιο το ενυδρειο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ,καμια σχεση με αυτο που ειχες,ειναι πολυ ομορφο και σωστο αφρικανικο.Σοκολοφι γιατι εχεις μονο 1?Ειναι το παλιο που ειχες?Και αυτα ζουν σε χαρεμι,οποτε ψαξε να το ολοκληρωσεις.
Το μονο που δεν αρεσει σε μενα,ειναι η αντισταση που την εχεις στο κεντρο. ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα!!!σοκολοφι φυσικά και δεν είναι το προηγούμενο...όταν λέω ένα εννοώ ένα χαρέμι..!
![]() όσο για το θερμαντήρα και τη στάμνα έχουν ήδη αλλάξει... σκέφτομαι να βάλω μέσα 1 αστακό..μου είπαν πως ταιριάζει σε αφρικανικό...ισχύει? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια μονο ερώτηση... | pavlos2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-09-09 20:35 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
μονο ενα ειδος? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-10-07 15:25 |
Ξυσιμο Και Οχι Μονο..! | filoxenos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 05-12-05 08:24 |