|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
βασικά είναι μπλε λεντ...χωρίς αυτό δεν τονίζεται τόσο το χρώμα από τα ψάρια...για το τι ψάρια έχω μέσα αυτή τη στιγμή και εγώ δεν ξέρω ακόμη,έχω κάνει νέο ποστ και ψάχνουμε...
![]() ![]() δε ξέρω αν έκανα καλά βέβαια. τώρα για το ''στημένες''δε το πολυκατάλαβα...είναι εύκολο να το αναλύσουμε λίγο? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
....κατέβασε μερικές πέτρες κάτω και μπροστα απο τις άλλες, μπέρδεψέ τες, εν ανάγκη βάλε κι άλλες, φτιάξε ενα σύμπλεγμα απο πέτρες, μη τις χτίζεις τη μια πάνω και διπλα στην άλλη. Πες οτι έγινε κατολίσθηση, πως θα καθίσουν; |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια λαμπα sylvania grolux για να τονιζονται τα χρωματα τους, ωστε να μην ταραζεται το νευρικο τους συστημα με το μπλε φωτισμο.
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλη διαφορά στο πριν και το μετά.
Μόνο και μόνο που άλλαξες το χαλίκι σε άμμο δείχνει τη θέληση και την προσπάθεια να δώσεις καλύτερες συνθήκες στα ζωντανά που κρατάς. Το επόμενο βήμα είναι να δεις τι θα κάνεις με pleco/labeo και τους τελικούς κατοίκους του ενυδρείου. |
|
|||
|
|||
![]()
οκ οι επόμενες αλλαγές θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα...και θα ενημερώσω!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προχώρα το .....
![]() (και δεν έχει labeo. Έχει silver sark http://www.seriouslyfish.com/species...-melanopterus/ ) |
|
|||
|
|||
![]()
έγιναν κάποιες αλλαγές..προστέθηκε backround και sandfall... και φυσικά οι πέτρες άλλαξαν στήσιμο....τι λέτε???
![]() (οι φωτογραφίες είναι από κινητό και δεν είναι και τόσο καλές) |
|
|||
|
|||
![]()
ο μπλε φωτισμός είναι moonlight
|
|
|||
|
|||
![]()
πολύ καλά Μάριε.
οι τρύπες έχουν έξοδο στην πίσω μεριά για να βγαίνει το ψάρι ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια μονο ερώτηση... | pavlos2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-09-09 20:35 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
μονο ενα ειδος? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-10-07 15:25 |
Ξυσιμο Και Οχι Μονο..! | filoxenos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 05-12-05 08:24 |