|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ερώτηση
στρώνω ένα 60 για να βάλω crs. το κάνω με τροφή σε αποχη για να δω την διαδικασία με μετρήσεις. την αποχη με την τροφή την αφήνω μέσα συνεχεια ή δυο τρεις ώρες να μουλιάσουν τα φιλαράκια και έξω; το δεύτερο κάνω από 06/03 και αμμωνία ακόμα ανέβαινει |
|
||||
|
||||
![]()
Την αφηνεις συνεχεια μεσα και στην αλλαζεις με φρεσκια αν πιασει μυκητα/μουχλα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το στρώσιμο χωρίς μπόλι διαρκεί πολλές εβδομάδες. Εμένα μου έκανε, αν θυμάμαι καλά, αρκετά πάνω από μήνα. Αν η θερμοκρασία είναι κοντά τους 28°C τότε επιταχύνεται κάπως. Διάβασε για την νιτροποίηση εδώ. EDIT: με πρόλαβε ο delta66 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
EDIT : Με πρόλαβε ο plin που τον πρόλαβε ο delta66 ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ok
το θέμα μου είναι ότι έβαλα μακαρόνι από το fluval που τρέχει 1 χρόνο και έβαζα κάθε μεσημέρι καμια 20aria φιλαράκια για τρεις περίπου ώρες και τα έβγαζα. είδα ότι δεν μηδενιζόταν η αμμωνία και υπέθεσα ότι δεν έπιασε το μπόλι μετά σκέφτηκα ότι μάλλον έβαζα πολύ τροφή.εδώ και κάνα 10ήμερο βάζω κάθε μεσημέρι 3-4 φιλαράκια. ποσα φιλαράκια να βάζω; μόλις μέτρησα είναι 1-2ppm η αμμωνία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
να το.
-------- είχα 10 cpd με 20 rcs τα cpd μπήκαν στο μεγάλο μου(σαν να έχω αλλα ψαρια στο μικρό ήταν συνεχεια κριμένα) και οι rcs στο πρώτο μου diy 25l καθαρά θα βάλω φoτo σε λίγο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Εχει τωρα ψαρι μεσα??
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 22-03-14 στις 20:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
+ το diy 25 καθαρα τρέχει 3 μήνες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nάνο ενυδρείο με αυτά τα πανέμορφα πλάσματα? Glaucus atlanticus | kilo_me | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 10-04-12 15:22 |
Μετά από ενάμιση χρόνο.... το 90ρι μου... | QS-Plan | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 24-03-11 10:15 |
Ερώτηση για dimmable ballast και χρόνο ζωής Τ5 | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 25-02-10 21:20 |
ενάμιση χρόνο μετά... | dimitris21 | Δίσκοι | 42 | 23-10-09 20:57 |
Μετά από ένα χρόνο!!! | Xrysanthos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 02-10-09 09:09 |