|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι θερμαντήρες δεν ανάβουν συνέχεια για να ανεβάσουν την επιθυμητή θερμοκρασία, την ανεβάζουν σιγά σιγά και για αυτό θα δεις ότι ανάβει και σβήνει, αυτό το κάνει για να μην υπάρχει γρήγορη μεταβολή στη θερμοκρασία και επίσης αν μείνει πολύ ώρα αναμμένος το νερό θα βράζει κοντά στο θερμαντήρα και αν πλησιάσει κάποιο ψάρι ή ζωντανός οργανισμός θα τον κάψει. Ο συγκεκριμένος θερμαντήρας είναι επώνυμος, είναι της SICCE. Αν η υγρασία που λες είναι πολύ λίγη και δεν αυξηθεί ίσως να μη είναι πρόβλημα, αν δεις όμως πολλές σταγόνες τότε να τον αλλάξεις. Έχω έναν ίδιο στα 200W εδώ και 2 χρόνια σε εξωτερικό ενυδρείο. Το μόνο θέμα που έχει είναι πως ο θερμοστάτης του δεν δουλεύει σωστά, ίσως να θέλει καλιμπράρισμα αλλά αυτός δεν καλιμπράρεται, το ίδιο θέμα βέβαια το έχω παρατηρήσει και σε άλλους επώνυμους (εκτός από έναν κινέζικο της ELITE που ζέσταινε όσο του έβαζα, αλλά τον άφησα χωρίς νερό σε αλλαγή και έσπασε)
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποση ωρα σπατε το αλατι σας; | magman | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 5 | 09-02-14 12:21 |
ποση τροφη ;;; | ενυδρειοφιλος | Διατροφή | 4 | 23-03-12 10:05 |
ποση αμμος σε γαριδοενυδρειο | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 13-05-11 23:34 |
54 λιτρα ποση αμμωνια; | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-11-10 20:10 |
Δε θελει κοπο.. Θελει τροπο... | Konstantin79 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 25-08-10 16:52 |