|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει μονο η πλατη ειναι τυφλη... δεξια αριστερα δεν κρύβεται καπου.... οποτεεε θα ειναι σαν τσαντίρι :-ρ
------------------------- Οπότε και 150 θα κανει σωστα τη δουλειά του..;; σιγουρα η θα εχω θεμα;;; και εγω Stc εχω...
--------Θ ά ν ο ς--------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ScorpionGr : 24-03-14 στις 23:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρώ πως θα τη κάνει τη δουλειά του. Η διαφορά είναι πως ένας 200αρις θα ζεσταίνει πιο γρήγορα και θα ανάβει πιο λίγη ώρα, όχι ότι θα καίει λιγότερο, το ίδιο θα καίνε, συνδεμένος και με τον stc δεν θα καταλάβεις διαφορά
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ βάζω πάντα τους πιο μεγάλους που μπορώ (το απαιτούν και τα ενυδρεία μου)... οι απόψεις γράφτηκαν... εσύ αποφασίζεις (βάσει των δεδομένων σου).-
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποση ωρα σπατε το αλατι σας; | magman | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 5 | 09-02-14 12:21 |
ποση τροφη ;;; | ενυδρειοφιλος | Διατροφή | 4 | 23-03-12 10:05 |
ποση αμμος σε γαριδοενυδρειο | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 13-05-11 23:34 |
54 λιτρα ποση αμμωνια; | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-11-10 20:10 |
Δε θελει κοπο.. Θελει τροπο... | Konstantin79 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 25-08-10 16:52 |