|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶λλο υλικο, απ αυτά που ξέρω, υπάρχει το γυαλί, το πλέξι και το πολυκαρβονικό Αυτά πρέπει να τα φτιάξουν άλλοι Τα φυτά δεν έχουν απαιτήσεις. Ειναι ΟΛΑ ευκολα και πολύ μ αρέσει!! ![]() Ενυδρείο δεν θέλω να αλλάξω. Ο κύβος μ αρέσει υπερβολικά πολύ Αν υπάρχει καποια ιδέα, δεκτή ------------------------- Παράθεση:
Με ψιλοαπογοητευσαν ειναι η αληθεια Απ οτι βλεπω σε τόσο μικρές διαστάσεις, δεν έχω πολλές επιλογές Το είδος του ξύλου δεν αποτελεί θέμα. Το θέμα ειναι τι να πρωτοχωρεσεις σε τοσες λιγες διαστάσεις Κατι μου λέει πως θα παραμείνω με τις κρεμαστες λαμπες και πως θα φτιαχνω το 4ο κατά σειρα γυαλινο καπακι ![]() Έχω το μαμισιο Εχω ένα με 2Χ40ρια ανεμιστηρακια Έχω ένα με 2Χ80αρια ανεμιστηρακια Και τωρα χρειάζομαι ένα με θεση για ταιστρα, 2 Χ 80ρια ανεμιστηρακια και κενο στην πισω θεση για το φιλτρο ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 15-03-14 στις 20:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μινι βιβαριουμ σε κυβο | kgf12345 | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 154 | 02-09-14 20:06 |
φωτιστικο για 30ρι κυβο της dennerle | Gladiator | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 07-09-12 22:03 |
σκεψεις για diy κυβο... | kgf12345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-01-12 20:06 |
λαμπα για κυβο | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-02-10 19:25 |