|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το ανεμιστηράκι αυτο ειναι ίσως απ τα χειρότερα που χω δει ![]() 1ον δεν κάνει δουλεια 2ον χαλάει πανευκολα Σαν τα konig στο θέμα της ψύξης, δεν υπάρχουν ανεμιστηράκια Το ερώτημα παραμένει : Λάμπες σ αυτες τις διαστάσεις υπάρχουν?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη , με 1 ανεμιστηράκι 80αρι , ίσως και 2, με χώρο για ταίστρα και με led ίσως κάτι να γίνει. Πιστεύεις πως με ένα 80αρι δεν θα κάνει δουλειά το καλοκαίρι ; Στο 130αρι το δικό μου έχω 2 80αρια και πέρσι το καλοκαίρι που τα δούλευα συνέχεια στα 9 Volt και όχι στα 12 , η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πάνω από 28. Στο καπάκι που έδειξα στη φωτό είναι για το 30αρι μου , και πέρσι δούλευε το ανεμηστηράκι μόνιμα στα 6 Volt χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Στο λέω μήπως κάνεις δουλειά με 1 ανεμιστηρακι 80αρι στα 12 Volt βέβαια
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν ητανε το τελευταιο καλοκαιρο πιο δροσερο, αλλα με ενα 120αρι Konig, κρατησα 500λιτρο στους 28C ανετα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.petcumulus.gr/shop-produc...e-2-fan-cooler Καλη κατασκευη σου ευχομαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη και κάτι άλλο, με ένα κλειστό καπάκι και ανεμιστηράκια μη περιμένεις να μην έχεις εξάτμιση, όταν και όσο δουλεύει τα ανεμιστηράκια θα έχεις την ίδια ακριβώς εξάτμιση με κλειστό ή ανοικτό καπάκι, και το καλοκαίρι με τις ζέστες προφανώς τα ανεμιστηράκια θα δουλεύουν σχεδόν συνεχώς
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα αν γίνει μονιμη ξυλινη κατασκευη, η εξατμιση τους υπολοιπους μηνες (εκτός από τους καλοκαιρινους) θα ειναι σιγουρα μειωμενη Αν κάποιος γνωρίζει για λάμπες σε τόσο μικρό μηκος, ενημερώνει ------------------------- Παράθεση:
Τα Konig οντως ειναι εγγυηση! Στο 130αρι (σε εξωτερικό χώρο) εχω 5! Και δουλευουν μερικα δευτερόλεπτα μαζι με τον STC
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 16-03-14 στις 10:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε Τ5 8w απο 28,8 cm
http://www.petsupermarket.gr/214/%CE...2-%CF%845.html Σε Τ8 14w απο 36,1 cm http://www.petsupermarket.gr/3227/%C...atts361mm.html |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
http://dennerle.com/de/produkte/nano...ano-light-11-w Την είχα δει την κατασκευή σου! Πολύ καλό το αποτέλεσμα Απορία : Ανεμιστήρα για εξοδο αέρα δεν έβαλες? Το καπακι δεν ηταν τελειως στεγανό? Νομίζεις πως μπορούν να χωρέσουν 2 Τ8 λάμπες και 3 ανεμιστήρες? Για τα ηλεκτρολογικά με τις λάμπες - τι θα χρειαστώ? Στις 4 ερωτήσεις, η μία δώρο! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 16-03-14 στις 17:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εβαλα γιατι στην πισω δεξια πλευρα υπάρχει μια τρύπα περίπου 8χ8 για τις σωλήνες απο τις οποίες φεύγει ο αέρας...
απο οτι βλέπω στο δικό σου οι λάμπες δεν είναι οι κλασσίκες φθορίου (είναι με ενα βυσμα αντί για δεξια-αριστερα) και δεν ξερω αν υπάρχει στεγανό ακροφύσιο αν βάλεις Τ5 η Τ8(δεν ξερω απο τι διαστάσεις ξεκινάνε) μπορείς να βάλεις κάτι τετοιο , οποτε βαζεις τις λαμπες οπου θες (και οσες θες) Για τις λάμπες πρέπει να έχεις στα υπόψιν οτι αν βάλεις πολυ μεγάλες (φωτεινές) μπορεί να έχεις θέμα με αλγες (αναλογα τα φυτα κ.α) ή να έχεις ΠΟΛΥ φωτεινό ενυδρείο (στο δικό μου εβγαλα τους ανακλάστήρες και εβαλα ενα κομμάτι inox γιατι ηταν παρα πολύ ασπρο) για τους ανεμιστήρες, μπορεις να βάλεις οτιδήποτε, αρκεί να μην το γεμίσεις τρύπες (για χάρη της λειτουργικότητας μην χάσει την καλαισθησία του) για τα ηλεκτρολογικά, θες 2 ballasts (εγω εβαλα ηλεκτρονικά), αν θες βάζεις διακοπτες για να τις ανοίγεις ανεξάρτητα, χρονοδιακόπτη, τετοια πράγματα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μινι βιβαριουμ σε κυβο | kgf12345 | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 154 | 02-09-14 20:06 |
φωτιστικο για 30ρι κυβο της dennerle | Gladiator | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 07-09-12 22:03 |
σκεψεις για diy κυβο... | kgf12345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-01-12 20:06 |
λαμπα για κυβο | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-02-10 19:25 |