|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτός δείχνει απο τους πιο φθηνούς
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.moneyonline.gr/site/artic...s-chrisis-tous http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes...romenes-kartes http://www.eurobank.gr/online/HOME/g...id=693&lang=gr http://www.visa.gr/gr/golden_space/k...evn_kapta_visa ------------------------- και ένας πίνακας http://www.moneyonline.gr/site/Content/Show?refid=3388
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 13-03-14 στις 16:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα θα δημιουργησεις ενα account στο ebay απο οπου θα κανεις τις επιλογες για αγορες, και μετα ενα account στην Paypal (for personal use) οπου θα δηλωσεις την καρτα σου, κι ετσι η αγορα στο ebay θα γινεται αυτοματα απο την paypal η οποια θα τραβαει λεφτα απο τη τραπεζα και θα τα δινει στον πωλητη χωρις αυτος να εχει τα στοιχεια της καρτα σου κλπ.
Η paypal θα κραταει και μια πολυ μικρη μιζα. Θα σου προσφερει επισης τη δυνατοτητα, να σου επιστρεψει πισω τα χρηματα σου αν καποιος δεν σου στειλει το προιον ή ειναι χαλασμενο κλπ κλπ. Θα διαβασεις και τις οδηγιες γενικα πως γινονται οι συναλλαγες. Στην αρχη νομιζεις οτι δυσκολο, αλλα ειναι πολυ απλες οι διαδικασιες. Να θυμασαι παντα οτι θετικο feedback αφηνεις μονο στο τελος τς συναλλαγης, αφου παραλαβεις το προιον και ολα ειναι ΟΚ. Αυτο (το feedback) ειναι και το "οπλο" σου για να σου κανουν "μετανοιες" οι πωλητες και να σε εξηπηρετουν αψογα. Οτι προβλημα εχεις σε μια συναλλαγη, στελνεις πρωτα μυνημα στο πωλητη μεσω του ebay και κατα 99.9% στο λυνει (γιατι δεν θελουν να χαλανε το ονομα τους στην αγορα - στηριζονται πολυ στο rate του feedback που εχει το καταστημα τους). Στην περιπτωση που πεσεις (σπανια συμβαινει) σε λαμογιο, κανεις dispute της συναλλαγης (καταγγελια) μεσα σε 45 μερες συνηθως μερες απο την ημερ. παραγγελιας, αφηνωντας αρνητικο feedback και η paypal αρχιζει τη διαδικασια αποκαταστασης. Αυτα γενικα ειναι τα βασικα για τς αγορες σου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Λοιπον πριν λιγο εκανα μετρησεις και να τα αποτελεσματα: αμμωνια 0 no2 0 no3 20 Εχω μια αμφιβολια στην αμμωνια μηπως ειναι 0,25 αντι για 0 γιατι δε μπορω να ξεχωρισω ακριβως αν ειναι τελειως κιτρινο το χρωμα ή εχει λιγο πρασινακι.Υπαρχει περιπτωση να ειναι 0,25 και τα αλλα να ειναι ετσι οπως ειναι; Τα νο3 και πριν 3 μερες ηταν 20. Μηπως ειναι περιεργο που δεν ανεβηκαν καθολου ή οχι; Ειμαι ετοιμος για αλλαγη νερου και ψαρακια; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harry86 : 14-03-14 στις 15:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις κάποια αμφιβολία κάνε μια αλλαγή νερού γύρω στο 30-40% και ρίξε και 1 ή 2 δώσεις Prime στο ενυδρείο (εκτός από αυτό που θα βάλεις στο φρέσκο νερό) και κάνε μια μέτρηση αύριο
|
|||
|
|||
![]()
Αμμωνια να μη βαλω; Και αυριο τι πρεπει να δειξουν οι μετρησεις;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφου είπες πως είχες νιτρικά 20 θα σου πρότεινα να κάνεις μια αλλαγή 30% (με το ανάλογο αντιχλώριο στο φρέσκο νερό) , να βάλεις πάλι αμμωνία 3-4 ppm και αν σε 12-24 ώρες έχει μηδενίσει αμμωνία και νιτρώδη και να έχεις μόνο νιτρικά, είσαι έτοιμος για να βάλεις τα πρώτα ψάρια
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις φίλτρο άνθρακα, όχι δεν χρειάζεται αντιχλώριο, αρκεί βέβαια ο ανθρακας να μην είναι πολύ καιρο στο φίλτρο και να είναι ενεργός ακόμα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Απλα δεν καταλαβα γιατι να κανω αλλαγη 30%.Ειναι αναγκαιο αυτο; Σορυ για το πριξιμο απλα αρχαριος και καταλαβαινεις... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν με πρίζεις καθόλου φίλε μου
|
|||
|
|||
![]()
Αρα δεν ειναι ακομα ετοιμο το ενυδρειο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να δούμε 0 Αμμωνία και Νιτρώδη μετά από μια καλή δόση αμμωνίας για να είμαστε 100% σίγουροι, υπομονή 1 ημέρα ακόμα, αν μηδενίσουν κάνε μια γενναία αλλαγή νερού 80-90% και βάλε το 1ο ψάρι
|
|||
|
|||
![]()
Οκ καταλαβα. Αλλα μολις βαλω αμμωνια θα πρεπει να μετρησω να δω ποσο ειναι. Και αυριο να δω αν εχει μηδενιστει. Βαζω 6 σταγονες σε 110 λιτρα. Οποτε θα βαλω και θα μετραω μεχρι να παει 3-4.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είχες πει στην αρχή ότι με 5-6 σταγόνες πήγε στο 3-4 , αρα πάλι περίπου τόσες θα ρίξεις, ρίξε 5-6 , μέτρησε και δες αν πρέπει να βάλεις και αλλες, μόνο να περιμένεις κανά τέταρτο αφου ρίξεις τις σταγόνες να πάει σε όλο το ενυδρείο η αμμωνία
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ακριβως αυτο εννοουσα. Οκ για να δουμε λοιπον τι θα γινει αυριο. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ φίλε, αντε με το καλό να βάλεις και ψάρια μέσα
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον τα σημερινα αποτελεσματα ειναι:
αμμωνια: 0-0,25* no2: 0,25 no3: 40 *Οπως και χθες δε μπορω να καταλαβω αν η αμμωνια ειναι 0 ή ο,25 γιατι δεν ειναι ουτε καθαρο κιτρινο, ουτε ομως το ανοιχτο πρασινακι ή τουλαχιστον δε μπορω να το ξεχωρισω εγω...Μιλαμε για τα υγρα τεστ της API Χθες εβαλα γερη δοση αμμωνιας και το εφτασα στο 3. Τελικα εχει στρωσει το ενυδρειο ή οχι; Καντε συγκριση με τα χθεσινα αποτελεσματα... |
|
||||
|
||||
![]()
οχι ακομα 2-3 μερες θες ακομα μολις δεις no2 0 τοτε θα εισαι οκ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια για αγορα τεστ! | korasidikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 07-10-12 12:20 |
βοηθεια για τεστ | rookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-10 19:08 |
βοηθεια αναγνωσης τεστ | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 11-02-07 15:28 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑ ΤΕΣΤ Ν03 | stratosgeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-01-05 09:03 |