|
|
|||
|
|||
![]()
Μα ο θερμοστατης δεν κραταει παντα τη θερμοκρασια σταθερη;
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν κάνει κρύο ζεσταίνει (ο θερμαντήρας εννοείς),
όταν κάνει ζέστη όμως δεν ψύχει, για αυτό χρειάζεσαι και κάτι να ψύχει
|
|||
|
|||
![]()
Μαλιστα, οκ καταλαβα. Αν ειναι τοτε θα το βαλω απο τωρα το φιλτρο πιο χαμηλα να ειμαι ενταξει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατεβαζωντας το φιλτρο, απλως το προστατευεις απο το να καει.
Ψυξη δεν κανεις ετσι. Σε βλεπω να ανοιγεις το συνηθες θεμα κατα τον Μαιο-Ιουνιο, "sos ανεβηκε η θερμοκρασια, τι να κανω".
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θελει αλλα εξαρτηματα για την ψυξη. Παντως διαβασα πολλα πραγματα και μπερδευτηκα για την ψυξη. Ενα απλο και οσο γινεται φτηνο εξαρτημα θελω να κανω τη δουλεια μου χωρις πολλα πολλα. Τεσπα τον Μαιο με το καλο θα τα πουμε γι'αυτο το θεμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και κατα τον Σεπτεβρη θα ειναι ετοιμη ψυξη
![]() Ενα μηνα θελει μονο ο κοντρολερ να ερθει απο Κινα. (εκτος κι αν θες να τα ακουμπησεις εδω, 4πλασια τιμη) Ξεκινα να ψαχνεσαι απο τωρα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ποιος ειναι; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια για αγορα τεστ! | korasidikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 07-10-12 12:20 |
βοηθεια για τεστ | rookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-10 19:08 |
βοηθεια αναγνωσης τεστ | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 11-02-07 15:28 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑ ΤΕΣΤ Ν03 | stratosgeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-01-05 09:03 |