|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι οντως μεγαλα τα μπαστουνια του fluval. Μια λυση (δεν ειχα ποτε αυτο το ενυδρειο για να σου πω αν ειναι εφικτο), ειναι να κοψεις το καπακι σε καποια σημεια, ωστε να χωρεσουν τα μπαστουνια. Σε ενα ενυδρειο μου το εχω κανει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκτος εαν αγορασω καινυρια φλαπ και κοψω εκεινο...ργμ τι επαθα |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως σου ειπα, δεν ειχα ποτε rio ενυδρειο. Οποτε ας περιμενουμε καποιον που εχει και εχει κανει τετοιου ειδους πατεντες, μηπως βρεθει η λυση ευκολα. Αν το ειχα μπροστα μου, θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
|
||||
|
||||
![]()
Μα παρε ενα rio και εσυ ομως καλε μου.
Να κανεις διαγνωση μεσω gab ομορφα και ωραια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στειλε μου ενα σαν το δικο σου βρε!
![]() Α! Μαυρο με βαση!
|
||||
|
||||
![]()
Με το εσωτερικο φιλτρο τι θα γινει?
Λειτουργει? Μπορεις να το αδειασεις και να βαλεις εκει μεσα τον ενα σωληνα (ή καποια στιγμη να το ξεκολλησουμε και να γινει και χωρος στο ενυδρειο) και κοψε τις ακρες απο το καναλι για να κατεβαινει το καπακι και να μη βρισκει στο σωληνα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λειτουργει προς το παρων ναι αλλα εχω σκοπο καποια στιγμη να το βγαλουμε. Σπυρο πιο πολυ εβρισκαν στην μια βιδα απο το ακριανο ανεμιστηρι της οποιας το πισω μερος εξειχε πολυ εαν θυμασαι.Την εβγαλα λοιπον. Τωρα εβαλα τα φλαπ μπρος πισω αλλα τζιφος και παλι εννοειται. Βαζω φωτο να δειτε σε λιγο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άνοιγμα φωτιστικού Juwel RIO125 | thanasisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 02-02-18 23:11 |
υπερχειλιση στο rio125 | kostasbaf | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 26-07-09 00:31 |