|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι της juwel αυτο που εχει το rio 125 με 600/ω.
Εχει 2 σφουγγαρια ,σιποραξ και ενυδρειακο βαμβακι. Και να το καταργησω πρεπει να το αφαιρεσω τελειως τοτε να μην πιανει τον χωρο που πιανει κατι το οποιο δεν ειναι ναι ευκολακι... Επισης ελεγα να δουλεψουν και τα 2 μαζι πρωτον για ακομα καλυτερη φιλτρανση αλλα και μην κανω καμια πατατα στην συνδεση του εξωτερικου και τρεχω και δεν φτανω μετα.Να εχω κατι ξερω και εγω.. Μονο που το βλεπω με τρομαζει λιγο να πω την αληθεια ![]() ------------------------- Βασικα το βιολογικο που εχω στο εσωτερικο δεν φτανει να γεμισει τα καλαθακια αρα πρεπει να συμπληρωσω που σημαινει οτι χωρις εσωτερικο θα εχω ενα εξωτερικο με τα μισα περιπου υλικα στρωμενα.Δεν θα επιρρεασει αυτο τις παραμετρους; Εκτος εαν προσθεσω και απο τα σφουγγαρια που ηδη εχω με καποιο τροπο. Βασικα η απορια μου ειναι εαν τα ιδια υλικα σε μεγαλυτερου χωρου φιλτρο διατηρουν την ιδια βιολογια η αυτοματα μειωνεται η δυναμη της;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 06-03-14 στις 15:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εμενα με τρομαζε, αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα το τρελο. Καλα κανεις ομως και το σκεφτεσαι ετσι. Αστα και τα 2 να δεις πως δουλευει, να μην κανεις καμια βλακεια και τρεχεις.
Εγω πχ εκοψα το λαστιχο που εχει μεσα η fluval για να γινουν 2 (ενα εισαγωγης και ενα εξαγωγης). Το εισαγωγης (αυτο που βαζει νερο στο ενυδρειο) το εκανα πιο κοντο μιας και ετσι με συμβουλεψαν. Το φιλτρο δουλευε οκ χωρις θεμα αλλα τελικα (για πιο σωστα) δεν επρεπε να κανουν κουρμπες απο πισω τα λαστιχα αυτα. Ετσι τα εβγαλα απο το ενυδρειο, τα εκοψα ωστε να ειναι σχεδον ακριβως χωρις να κανουν μεγαλες κουρμπες. Τα εχω ετσι:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορεις να προσθεσεις και λιγο απο τα σφουγγαρια που εχει το εσωτερικο μεσα στα καλαθια του fluval.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άνοιγμα φωτιστικού Juwel RIO125 | thanasisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 02-02-18 23:11 |
υπερχειλιση στο rio125 | kostasbaf | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 26-07-09 00:31 |