|
|
||||
|
||||
![]()
τοτε πως τα λες βρε τακη μου αυτα
![]() αφου βαζεις μπολι την αμμωνια για ποιο λογο ..για συντηρησει ?αν δεν εχεις ψαρια βαζεις λιγο τροφουλα ποιος ο λογος της αμμωνιας? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί βρε Στέλιο ; τι λάθος είπα ;
|
||||
|
||||
![]()
στα ειπε και ο σπυρος μην τα ξαναγραψω και εγω ..απο τι στιγμη που εχει ξεκινησει η παραγωγη no2 για να κρατα τα επιπεδα αμμωνιας τοσο ψηλα θα θελει ολοκληρο μπουκαλι αμμωνιας τακη μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός παιδιά. Ναι, δεν είναι δυνατόν να είναι η αμμωνία 3-4 ολο το 24ωρο, την ανεβάζεις στο 3-4 στιγμιαία ίσως, και περιμένεις, η αμμωνία θα μηδενιστεί από 12 έως 24 ώρες, δεν θα μηδενιστεί σε λεπτά. Είναι λάθος αυτο ;
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα εγω να συνεχισω να βαζω αμμωνια ή οχι;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- ειπαμε συνεχιζεις κανονικα τη δοση που εβαζες μεχρι τωρα οταν μηδενησουν τα no2 κανεις μια μεγαλη αλλαγη και βαζεις τα ψαρια σου στα ξαναεγραψα πιο πανω χαρρυ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 11-03-14 στις 21:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν ξαναβαζεις αμμωνια μετα την αλλαγη κατευθειαν αντιχλωριο και τα ψαρακια σου ..οχι ολο το στοκαρισμα μαζι καλο θα ειναι να τα βαζεις με μερικες μερες διαφορα μεχρι να ολοκληροθει ο αριθμος τους .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αντιχλώριο είναι καλύτερα να βάζεις στο φρέσκο νερό πριν το βάλεις στο ενυδρείο με την αντίστοιχη δοσολογία πάντα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια για αγορα τεστ! | korasidikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 07-10-12 12:20 |
βοηθεια για τεστ | rookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-10 19:08 |
βοηθεια αναγνωσης τεστ | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 11-02-07 15:28 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑ ΤΕΣΤ Ν03 | stratosgeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-01-05 09:03 |