|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδιο έπαθα και εγώ όταν πρωτo δούλεψα την οσμοση. Το νερό που πείρα από την οσμοση, στην αρχή ήταν 10 ph μετα από καμιά ωρα πήγε στο 8 ph μετα ανέβηκε πάνω από 9ph Το νερό θα το φτιάξεις πρώτα στο βαρέλι με τις σκληρότητες που θες και μετα στο ενυδρείο. Θέλει ψάξιμο στην αρχή μέχρι να δεις τις αναλογίες νερού που θα βάζεις. Πόσο βρύση ποσο οσμοση.
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας συγνώμη που μπαίνω ετσι στο θέμα...αλλα αγόρασα και εγώ πρόσφατα μια ελαφρώς με μεταχειρισμενη α/ο και μου βγάζει ελάχιστο καθαρό νερό σταγόνα σταγόνα...ξέρετε μήπως τι μπορεί να φταίει ...η βρύση έχει πίεση ..μπορείτε να με βοηθήσετε??
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Καλό θα ήταν να άνοιγες ένα νέο θέμα... δικό σου.
2. Θα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την Α.Ο. που αγόρασες (και φωτογραφία/ες... ακόμα καλύτερα). Ούτως η άλλως... το νερό που βγάζει ΔΕΝ έχει την ροή που έχεις στη βρύση.- |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη Όσμωση | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-10-09 23:20 |
Αντίστροφη Όσμωση | kdros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-12-07 10:52 |
Αντίστροφη Όσμωση | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-05-06 13:15 |