|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε sorry για το off topic αλλα με αυτο το σφουγγαρι στην εισοδο του φιλτρου θα υπαρχει προβλημα με τα νεογεννητα η οχι ???
γιατι εγω για αυτο τον λογο εχω βαλει ενα τουλι . |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα μικρά και σχεδόν πάντα στις εισόδους έχω τέτοιο σφουγγάρι ή
https://www.eheim.com/en_GB/products...tion_prefilter . |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά να ρωτήσω...τι υλικό έιναι αυτό που τοποθετούμε στον πάτο του ενυδρείου για να μην ραγίσει το τζάμι απο το βάρος της πέτρας?Αν μπορείτε επίσεις να μου πείτε από που προμηθεύομαι κάτι τέτοιο και πως το ζητάω!
|
|
||||
|
||||
![]()
eggcrate, σε ηλεκτρολογικά είδη, το λένε και κυψέλες οροφής.
|
|||
|
|||
![]()
Αυτές οι πέτρες φτάνουν κατα την γνώμη σας για το νέο ενυδρείο και το στήσιμό του...(288λιτρα) ή θα χρειαστούν κι άλλες?!παραθέτω φωτό με τις πέτρες απο το παλιό όπως ήταν στημένες!
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=77899 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περίμενε να μπει κάποιος Αφρικάνος, να απαντησει
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ προτιμώ ίδιο χρώμα πέτρες, αλλά αν σ' αρέσουν οι άλγες στο ενυδρείο με τον καιρό θα γίνουν όλες ίδιες
![]() Προτίμησε ασβεστολιθικές, απέφυγε αυτές που έχουν κοφτερές γωνίες. Στο νέο στήσιμο προσπάθησε να μην ακουμπάνε στα τζάμια. Έχεις αρκετές αλλά μάλλον θα χρειαστείς μερικές ακόμη (μ' αρέσουν αυτές αριστερά-μπροστά). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προετοιμασια νερου σε βαρελι | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 21-10-12 17:57 |
Προετοιμασια χειμωνα.... | paris_athens | Χρυσόψαρα | 12 | 11-10-10 11:13 |
προετοιμασια 25λιτρου | platy | Bettas | 28 | 27-12-09 22:54 |
προετοιμασια για νεο ενυδρείο | μαρινα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 05-02-07 00:09 |
Προετοιμασια νερου για αλλαγες | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-10-06 22:21 |