|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτές οι πέτρες φτάνουν κατα την γνώμη σας για το νέο ενυδρείο και το στήσιμό του...(288λιτρα) ή θα χρειαστούν κι άλλες?!παραθέτω φωτό με τις πέτρες απο το παλιό όπως ήταν στημένες!
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=77899 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περίμενε να μπει κάποιος Αφρικάνος, να απαντησει
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ προτιμώ ίδιο χρώμα πέτρες, αλλά αν σ' αρέσουν οι άλγες στο ενυδρείο με τον καιρό θα γίνουν όλες ίδιες
![]() Προτίμησε ασβεστολιθικές, απέφυγε αυτές που έχουν κοφτερές γωνίες. Στο νέο στήσιμο προσπάθησε να μην ακουμπάνε στα τζάμια. Έχεις αρκετές αλλά μάλλον θα χρειαστείς μερικές ακόμη (μ' αρέσουν αυτές αριστερά-μπροστά). |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφιές απο το νέο στήσιμο να μου πείτε!Σαν σύνθεση έχω στο νου μου τα εξής!1 Χαρεμι saulosi,1 Xαρέμι maignano(Ήδη έχω μια αρσενική) και ένα ζευγάρι red zebra(οπωσδήποτε γιατι έχω ήδη μια αρσενική 11cm και δεν θέλω να την δώσω!)Σύνολο 8 mbuna!Καλύτερα δεν είναι έτσι απο το να βάλω τρίτο χαρέμι red zebra?Δήλαδη σύνολο 9 ψάρια?Μιας που απο ότι ξέρω τα συγκεκριμένα μεγαλώνουν αρκετά(12 cm)!
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα saulosi (βρήκες καθαρά?) δεν μπαίνουν με red zebra γιατί υβριδίζουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε η επόμενη ερώτηση θα ταν αν έχει κανείς να προτείνει μαγαζί για τα saulosi!!(Δηλαδή red zebra-saulosi είναι απαγορευτικό δια ροπάλου?)Tι λέτε τότε για red zebra,maignano και bumblebee cichlid?Αυτά εντάξει δεν θα ταν ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγώ θα έλεγα να μην κολλήσεις στη σύνθεση επειδή έχεις 2 μοναχικά ψάρια από τα πιο ζόρικα. Δώστα και φτιάξε έναν πιο απροβλημάτιστο συνδυασμό - είναι και μεγάλα και δεν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις πιο μικρά μαζί τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προετοιμασια νερου σε βαρελι | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 21-10-12 17:57 |
Προετοιμασια χειμωνα.... | paris_athens | Χρυσόψαρα | 12 | 11-10-10 11:13 |
προετοιμασια 25λιτρου | platy | Bettas | 28 | 27-12-09 22:54 |
προετοιμασια για νεο ενυδρείο | μαρινα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 05-02-07 00:09 |
Προετοιμασια νερου για αλλαγες | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-10-06 22:21 |