|
|
||||
|
||||
![]()
εχθες ελεγες οτι εβλεπες διαροη στο αλλο θεμα σημερα βλεπω αλλα.. τελικα καταληγουμε καπου? http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=77791
γειωση να βαλουμε τελικα η οχι? και πως πιστευεις οτι θα αντιδραση μια τυπικη οικιακη εγκατασταση στο σπασιμο μιας αντιστασης? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν εννοείς στο σπάσιμο - ράγισμα ενός θερμαντήρα, η τυπική εγκατάσταση, σε αγείωτο ενυδρείο, δεν θα καταλάβει τίποτε, καμμία ασφάλεια, ούτε ο διαρροής, δεν θα πέσει. Μόλις πάς να βάλεις τα χέρια σου μέσα (αν δεν έχεις αποσυνδέσει την πρίζα στον θερμαντήρα) τότε θα πέσει ο διαρροής (και θα πιθανά να φας και ένα σοκ ![]() Αν είχαμε γείωση στο ενυδρείο θα έπεφτε ο διαρροής και θα προστάτευε το ενυδρείο από την πιθανή επιμόλυνση του νερού, αλλά θα έμενε το ενυδρείο χωρίς φίλτρο εν λειτουργία. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι η γείωση στο ενυδρείο είναι ωφέλιμη, αρκεί να λειτουργεί ορθά ο ΔΔΕ. Θεωρείς σωστότερο να μπει γείωση στο ενυδρείο; Αν ναι, γιατί; |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τα θεματα που απασχολουν πολυ κοσμο..Πολυ χρησιμο,μπραβο.Για συνεχιστε και για τη γειωση,εχω δει πολυ αντικρουομενες αποψεις...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εξηγησε μας γιατι ομως δεν θεωρεις σωστη τη χρηση γειωσης ? εγω ειπα την αποψη μου στο προηγουμενο θεμα. ------------------------- Παράθεση:
πολυσυζητημενα πραγματα παλαιοτερα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 10-02-14 στις 21:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη τυχαινει και ειμαι μαρτυρας σε εναν σπασμενο θερμαντηρα πριν πολλα χρονια , γυρω στα 6 με 7 θα σας πω αυτο που ετυχε σε εμενα. Ειχα τοτε ενα μικρο ενυδρειο γυρω στα 40 λυτρα, θυμαμαι οτι ειχα κολημα με τον θερμαντηρα και τον εσπρωχνα με το ζορι να βυθιστει η μουρη του μεσα στο χαλικι .. μαλλον το προβλημα που δημιουργηθηκε ηταν απο το καπακι που προφανος εκλεισα καποια στιγμη αποτομα και ζορισε προς τα κατω τον θερμαντηρα με αποτελεσμα να τον σπασει..
Η ΕΙΡΩΝΙΑ ηταν οτι την επομενη μερα δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα... εκεινη την στιγμη μαλιστα ειχα τα χερια μου ΜΕΣΑ στο νερο και εφτιαχνα κατι στα φυτα... ξαφνικα αντικρυζω τον θερμαντηρα σπασμενο απο το σημειο των αντισταεων και οχι του πανω λαιμου, εμεινα μ@^#^@^ς! Σοκ με τα χερια μεσα στο νερο ... τα βγαζω επι τοπου εβγαλα πριζες κτλ και υστερα αναρωτηθηκα πως ? Γιατι ? Ημουν πολυ τυχερος η απλα ο θερμαντηρας χρησιμοποιει καποιο ειδους μετασχηματιστη σαν κοφτη. παντος ουτε το ρελε επεσε ουτε το νερο ειχε κατι. Who knows.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μου εχει σπασει και μενα σε αλλαγη ενας elite που ξενερησε με τα χερια μεσα!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εγω το εκανα στο δικο μου ενυδρειο και δεν εχει ρευμα ...
ΑΑ σορρυ τορα τα διαβασα τα μηνηματα ολλα δυστοιχος ενα σχεδον παρωμιο ειχα ενα 20 λιτρο με ενα φιλτρο μικρο και ειχε ξεφλουδισει το καλοδιο και δεν το ειδα και οταν εβαλα τα χερια μου μεσα ενιωσα ενα τελειοτατο τηναγμα εφτηχως δεν ειχα ψαρια μεσα ....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη plin : 10-02-14 στις 23:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπε ο παραπανω φιλος ειχ φιλο τον 33ρη με τα μαλλια..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ρεύμα και Ενυδρεία !!! | gkontos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 24-02-13 09:47 |
Πρόβλημα με το ρεύμα! | accnt | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 07-11-06 13:06 |
Ρεύμα για ανεμιστηράκια | neon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 07-03-05 22:49 |
ξαφνική αλλαγή στο νερό του ενυδρείου | pani | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 08-12-03 12:05 |