|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους,μάλλον επειδή την έπαθε μια φορά ο φίλος ''Κουραμπιές''το γενίκευσε αλλά όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια!!!Πρώτα απ' όλα πρέπει ο αποστολέας να ενδιαφέρεται ( με την σωστή συσκευασία ) και να μην αφήνει το δέμα Ώωωωωωρες πριν έρθει το λεωφορείο για να συννενοηθεί με τον οδηγό.Εγώ προσωπικά φίλε μου ''Κουραμπιέ'' έχω αγοράσει πολλές φορές από συνχομπίστες της Θεσσαλονίκης,των Ιωαννίνων,της Ορεστιάδος χωρίς πρόβλημα.Αφού να σκεφτείς την προηγούμενη βδομάδα πήρα ψάρια από την Σάμο ( 15 ώρες ταξίδι ) και τα ψάρια δεν ήρθαν σοκαρισμέμα γιατί ο αποστολέας πρόσεξε πολύ!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματι η συσκευασια παιζει μεγαλο ρολο,αλλα αν σου μεινουνε τα ψαρια δυο μερες στην αποθηκη επειδη ο υπαλληλος δεν ξερει τι του γινεται,αστα να πανε.
σαυτες τις δυο μερες,εχουν χασει δυο χρονια απτη ζωη τους τα ψαρια με τη φασαρια και τα κοπανηματα. λες και ειμαστε καμια χωρα με τρελλη εκταση.οσο περναει ο καιρος,αντι να μειωνονται οι αποστασεις και οι χρονοι ταξιδιου,αυξανονται. κανονικα θα επρεπε σε μια μερα,(δυο αν δεν ειναι εξπρες η αποστολη)να βρισκονται τα δεματα οπουδηποτε στην ελλαδα. απτα καταστηματα θαπρεπε να ειναι δωρεαν τα μεταφορικα κλπ. γινεται στην αγγλια απτο 19ο αιωνα μεχρι σημερα που εχει τετραπλασια εκταση και 10πλασιο πληθυσμο και εδω υπαρχουνε μερη που ακομα παει γαιδουρακι την αλληλογραφια. τι ψαχνεις τωρα ![]() επιτρεπεται να μην εχουμε σιδηροδρομο της προκοπης? αλλα πως βγαλανε ολοι οι κτελατζηδες καινουρια λεωφορεια σε 5 χρονια? επειδη το ξερω εκ των "εσω",ητανε μια εποχη που επεφτε πολυ χρημα απτα κτελ για να μην προχωρανε τα εργα στον οσε ![]() εκεινη την εποχη,αν ηθελες να πας απο καρδιτσα αθηνα με τρενο και να βρεις ανταποκριση,επρεπε να κανεις 10 ταματα στον αγιο φανουριο και αλλα 5 στην παναγια της τηνου,και αν ησουνα καλος χριστιανος που πηγαινε εκκλησια καθε κυριακη,και ειχες εξομολογηθει και μεταλαβει προσφατα,μπορει να σου καθοτανε και η ανταποκριση στα παλιοφαρσαλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα κανουν και πολλα χαζα!Οπως οι χρεωσεις που ειναι οτι να ναι!Εχω στειλει ψαρια στην Αθηνα που ειναι διαδρομη 4-4,5 ωρες και χαθηκε το δεμα κατα την μεταφορτωση που γινετε στην Λαρισα!Σε καθε δεμα μεσα ειχε απο εναν πλεκο 35+ ποντους και τα ψαρια πηγαν ![]() ![]() Μπορει ολα τα δαχτυλα στα χερια μας να μην ειναι ιδια αλλα εκεινοι εκει μεσα δυστηχος εχουν την χαζη νοοτροπια!Ας παρουμε οσα ποιο πολλα μπορουμε για το δεμα και ας γινει οτι θελει δεν φταιμε εμεις! Γι αυτο δεν προκειτε να παμε μπροστα ποτε!
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχώς δεν μου έτυχε ποτέ να μην παραλάβω δέμα.Πείτε μου όμως όταν στέλνεις δέμα υπογράφεις και παίρνεις ένα χαρτί που πλήρωσες.Όταν πάω να παραλάβω υπογράφω για να πάρω το δέμα.Αν λοιπόν δεν έρθει σ΄εμένα το δέμα δεν είμαι καλυμένος;Αυτά τα κω.............χαρτα δεν καλύπτουν ούτε τον αποστολέα ούτε τον παραλήπτη;ΨΑΞΤΕ ΤΟ.Όσες φορές πήρα δέματα με ψάρια βρήκα τον οδηγό ενήμερο για το περιεχόμενο,τα δέματα μου ήταν πάνω από βαλίτσες ή άλλα βαριά κιβώτια και είχαν σημειωμένο ποιο έιναι το πάνω μέρος.ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μονο την αποδειξη πληρωμης παιρνεις ουτε χαρτι υπογραφεις ουτε τιποτα!
Πας το αφηνεις κανει την χρεωση ο εισπρακτορας με το ματι(γιατι δεν υπαρχει τιμοκαταλογος αλλα ειναι στην κριση του το ποσο) σου δινει αποδειξη και παει ο αλλος μετα και το παιρνει!
|
||||
|
||||
![]()
"Αν μπορείται λίγο προσεχτικά σας παρακαλώ γιατί έχει ζωντανά ψαράκια μέσα"....."και τί θές να κάνουμε ρε φίλε?Στάση για να τα ταίσουμε?"
Καλήτερα με κούριερ παιδιά,και πιο οικονομικά και πιο υπέυθηνα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ο χρόνος παράδοσης? πχ με το κτελ Θεσ/νίκη-Αθήνα θα έφτανε σε 6~ώρες. Με το κούριερ? Και το "υπεύθυνα" είναι κι αυτό σχετικό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσοχή στις μεταβολές του νερού βρύσης.... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-07-08 12:12 |
Προσοχη στις συνδεσεις των σωληνων!!! | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-05-06 22:28 |