|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχώς δεν μου έτυχε ποτέ να μην παραλάβω δέμα.Πείτε μου όμως όταν στέλνεις δέμα υπογράφεις και παίρνεις ένα χαρτί που πλήρωσες.Όταν πάω να παραλάβω υπογράφω για να πάρω το δέμα.Αν λοιπόν δεν έρθει σ΄εμένα το δέμα δεν είμαι καλυμένος;Αυτά τα κω.............χαρτα δεν καλύπτουν ούτε τον αποστολέα ούτε τον παραλήπτη;ΨΑΞΤΕ ΤΟ.Όσες φορές πήρα δέματα με ψάρια βρήκα τον οδηγό ενήμερο για το περιεχόμενο,τα δέματα μου ήταν πάνω από βαλίτσες ή άλλα βαριά κιβώτια και είχαν σημειωμένο ποιο έιναι το πάνω μέρος.ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μονο την αποδειξη πληρωμης παιρνεις ουτε χαρτι υπογραφεις ουτε τιποτα!
Πας το αφηνεις κανει την χρεωση ο εισπρακτορας με το ματι(γιατι δεν υπαρχει τιμοκαταλογος αλλα ειναι στην κριση του το ποσο) σου δινει αποδειξη και παει ο αλλος μετα και το παιρνει!
|
||||
|
||||
![]()
"Αν μπορείται λίγο προσεχτικά σας παρακαλώ γιατί έχει ζωντανά ψαράκια μέσα"....."και τί θές να κάνουμε ρε φίλε?Στάση για να τα ταίσουμε?"
Καλήτερα με κούριερ παιδιά,και πιο οικονομικά και πιο υπέυθηνα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ο χρόνος παράδοσης? πχ με το κτελ Θεσ/νίκη-Αθήνα θα έφτανε σε 6~ώρες. Με το κούριερ? Και το "υπεύθυνα" είναι κι αυτό σχετικό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφέρον.Πες μας και ποιά εταιρεία το κάνει αυτό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσοχή στις μεταβολές του νερού βρύσης.... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-07-08 12:12 |
Προσοχη στις συνδεσεις των σωληνων!!! | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-05-06 22:28 |