|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα ολα μπραβο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδια να κανω μια ερωτηση ...βρηκα σημερα αναποδα κατω απτην εισοδο του φιλτρου μια απο τις 4 αμανο που εβαλα.χθες...αν ειχα θεμα.με.το.νερο η αστεωτο βυθο δε θα βρισκα μαζικους θανατους; παιζει να μην αντεξε.την.προσαρμογη; ολες οι αλλες ειναι μια χαρα οπως και οι red cherry που ειναι μεσα 3η μερα σημερα
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως καποια εκανε εκδυση?
|
|||
|
|||
![]()
οχι αναποδα νεκρη
|
|
||||
|
||||
![]()
για μέτρησέ τας καλά, και εγώ τη 1η φορά τις έβγαζα μία παραπάνω , και η παραπάνω νεκρή, μήπως είναι ο σκελετός της άδειος ?
|
|||
|
|||
![]()
παιδια επειγον...καταρχας βλεπω πολλα ασπαρα πανω στα τζαμια μου σαν σκουλικια να κινουντε λευκα και πολυ μικρα δε μπορω να τα βγαλω καν φωτο..και δευτερον αυτα στην επιφανεια του νερου μου τι ειναι στη φωτο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτεμα νεοστημενο | bilaras7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 75 | 05-02-14 07:45 |
η πρωτη μου πετυχημενη(προς το παρον) γεννα! | kgf12345 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 16 | 17-09-11 18:44 |
ευκολα φυτα,σε ενυδρειο χωρις υποστρωμα.(τουλαχιστον προς το παρον) | kgf12345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-03-11 18:46 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Black light για fish only προς το παρον?? | stergios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-09-04 00:17 |