|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα γεννηθηκε το πρωτο μικρο sterbai!
![]() ![]() ![]() ![]() το ξαναειδα τωρα,αν και αποτι βλεπω εχει φαι απτο σπιτι ακομα οποτε δε θα χρειαστει η αρτεμια προς το παρον ![]() ![]() μια απτο ενυδρειο οπως ειναι τωρα,ξερω δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο αλλα το παλευω ακομα δεν ειναι η μορφη που θελω.τα παιρνω σιγα σιγα τα φυτα κλπ λογω οικονομικων.ο ozelot θα φυγει απτη μεση καποια στιγμη.τωρα με τα μικρα θα με παει λιγο πισω αλλα δε πειραζει ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us και το μικρο,ισα που φαινεται το μαυρο σημαδακι στη γωνια στο διχτακι ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος!! Μια χαρα εισαι....το 160λιτρο ειναι??
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι
![]() εχω καποια πραγματα στο μυαλο μου να κανω αλλα αμα εχεις καμια ιδεα ειμαι ολος αυτια ![]() τα αυγα πως βλεπουμε αν ειναι γονιμοποιημενα?αυτα που εχω μεσα στη γεννηστρα τωρα εχουν αλλαξει χρωμα κιεχουν κιτρινισει λιγο,δεν ειναι λευκα οπως οταν γεννηθηκανε.νομιζω αυτα που δεν ειναι γονιμοποιημενα μενουν λευκα σωστα? δεν ειμαι σιγουρος ομως ![]() και αυτο που γεννηθηκε ετσι ητανε κιτρινωπο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βυθο τι εχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
ε μαλον αυτο θα ειναι.το ειχα διαβασει καπου αλλα δεν ειμουν σιγουρος.
------------------------- εχω αμμο ποταμισια ερμη.καποια στιγμη θα αλλαχτει με χαλαζιακη λεπτοκοκη παλι ερμη.την εχω εδω αλλα δεν τη βαζω ακομα εξαιτιας των μικρων.κατσε να βγαλω μια φωτο να τη δεις πως ειναι.μου αρεσει,αλλα με προβληματιζει λιγο το θεμα των σκληροτητων γιαυτο θα αλλαχτει.αν και προς το παρον δεν εχω προβλημα γιατι δανειζομαι την οσμωση του φιλου μου για αλλαγες.σε καμια βδομαδα θα παρω κιεγω και βλεπουμε. ![]() Uploaded with ImageShack.us Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 13-09-11 στις 14:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντε να την παρεις την οσμωση, να εισαι μια χαρα. Πω πω, για να κανεις αλλαγη τον βυθο θα σου βγει λιγο η πιστη ε? Οταν λες προβλημα σκληροτητων? Ανεβαζει? Για πες να μαθουμε τιποτα... ![]() Eχεις αρλεκινους μεσα?????? Ντροπη σου.....! Τι μας εκανες παλι.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ευκολα φυτα,σε ενυδρειο χωρις υποστρωμα.(τουλαχιστον προς το παρον) | kgf12345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-03-11 18:46 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Αποτυχημενη γεννα...; | ολγα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-10-06 18:16 |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |
Black light για fish only προς το παρον?? | stergios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-09-04 00:17 |