|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
κατεβασε και λιγο ακομα τη σκαλα αν εχει περιθωρια ισα ισα να μην ακουμπαει στο βυθο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από ότι βλεπω στη φωτό, το σωληνακι μέσα στο μπουκάλι ειναι μακρύ, αν είναι έτσι κόφτο, οσο πιο κοντο μέσα στο μπουκάλι τόσο πιο ασφαλές, έτσι υπάρχει περίπτωση να σου στείλει το υγρό της ζύμωσης μέσα στο ενυδρείο και δεν είναι ότι το καλύτερο, είναι επικύνδυνο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί απέτυχε ? δεν βγαζει φυσαλίδες εννοείς ? μήπως δεν κλεινει καλα το καπάκι και εχεις διαρροή ?
|
||||
|
||||
![]()
η καπου χανει το συστημα η δεν κανει ζυμωση....και ο λογος ειναι πολυ απλως... δεν εχεις την επιθυμητη θερμοκρασια....εγω οταν εκανα diy co2 το χειμωνα το μπουκαλι το εβαζα σε ενα κουβα με θερμοστατη...
------------------------- επισης το μπουκαλι με σιλικονη δυσκολο να μονωσει.... ανοιξε τρυπα στο καπακι με ενα στυλο, σιγα σιγα ωστε το σωληνακι να περασει σφηνωτο.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 05-02-14 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες και αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread....A%DC%EA%E9/#29 είναι αρκετα εύκολο και δεν έχεις διαρροές
|
||||
|
||||
![]()
Παληκάρια να πω κι εγώ κάτι; Καλό θα είναι να προσθέσεις και δεύτερο μπουκαλάκι για τη φίλτρανση του CO2 γτ η ζύμωση θα παράξει και οινόπνευμα που καλό θα είναι να μη φτάσει στο ενυδρείο. Το πως το κάνεις μπορείς να το βρείς εύκολα στο youtube, και νομίζω έχουν δίκιο γτ αραιά και πού που ανοίγω το δευτερο μπουκαλάκι να ελεγξω, μυρίζει όντως οινόπνευμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά που στο καλό ειναι το θεμα με το DIY CO2 και δε μπορω να το βρώ??..
![]()
|
|