|
|
||||
|
||||
![]()
1ον για αυτο σου ειπα οτι η σκαλίτσα ειναι μεγαλη..για το 30λιτρο ειναι πολυ μεγαλη..πιανει χώρο,και δεν ξερω τι θα γινει με την διάχυση...2ον..το μπουκάλι βαλτο κάτω..οχι πανω στο τραπέζι ,θα ειναι καλύτερα..
3ον το υγρο ειναι πολυ κοντα στο σωληνάκι...θα ηταν καλυτερα να ειναι λιγο πιο κάτω..πιστευω... αυριο με το καλό θα ξεκινησει αν ολα ειναι σωστα,,και η θερμοκρασία δεν ειναι πολυ χαμηλη στο δωματιο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
κατεβασε και λιγο ακομα τη σκαλα αν εχει περιθωρια ισα ισα να μην ακουμπαει στο βυθο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από ότι βλεπω στη φωτό, το σωληνακι μέσα στο μπουκάλι ειναι μακρύ, αν είναι έτσι κόφτο, οσο πιο κοντο μέσα στο μπουκάλι τόσο πιο ασφαλές, έτσι υπάρχει περίπτωση να σου στείλει το υγρό της ζύμωσης μέσα στο ενυδρείο και δεν είναι ότι το καλύτερο, είναι επικύνδυνο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί απέτυχε ? δεν βγαζει φυσαλίδες εννοείς ? μήπως δεν κλεινει καλα το καπάκι και εχεις διαρροή ?
|
||||
|
||||
![]()
η καπου χανει το συστημα η δεν κανει ζυμωση....και ο λογος ειναι πολυ απλως... δεν εχεις την επιθυμητη θερμοκρασια....εγω οταν εκανα diy co2 το χειμωνα το μπουκαλι το εβαζα σε ενα κουβα με θερμοστατη...
------------------------- επισης το μπουκαλι με σιλικονη δυσκολο να μονωσει.... ανοιξε τρυπα στο καπακι με ενα στυλο, σιγα σιγα ωστε το σωληνακι να περασει σφηνωτο.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 05-02-14 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|