|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=77077
Η παρουσιαση που εχω κανει απλα τωρα εχω και μικρα 2-3 απο γεννα
|
||||
|
||||
![]()
ποσα λιτρα ειναι?
αν ειναι μεχρι καμια κατοστη-150(βαρια),κιεγω diy θα εβαζα.τη βαλισνερια και τη subulata μπορει να τις καψει το excel. εμενα μου τις εχει καψει στο παρελθον. |
|
|||
|
|||
![]()
μικρο ειναι 60 lt θα δοκιμασω excel σε μικρες δοσεις και αμα μου δειξει οτι τα καιει θα παω σε diy αναγκαστηκα
|
||||
|
||||
![]()
προσεξε,γιατι και σε μικρες δοσεις μπορει να τα καψει.
αν τα καψει δεν θα σταματησει,τα χαιρετας και περιμενεις να ξαναπεταξουν οι ριζες ![]() λιγοτερο θα σου στοιχισει το diy,στα 60 λιτρα ειναι μια χαρα,και δεν προκειται να κανει και ζημια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα, και θα σου στοιχίσει λιγότερο από 2-3 Ευρώ (1 Ευρώ η ζάχαρη 0,30-0,40 το φακελάκι η μαγιά) και να πιεις και 1,5 λίτρο αναψυκτικό
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ δυνατος ο φωτισμος σου για να μην παρεχεις CO2 και λιπανση (με φειδω στην αρχη και παντα συμφωνα με τις αναγκες των φυτων). Ουσιαστικα ανοιγεις την ορεξη στα φυτα σου με το φωτισμο και τα αφηνεις νηστικα. Λογικο ειναι να παρουσιασουν προβληματα αναπτυξης, οπως και πιθανη μελλοντικη εξαρση αλγης.
|
|||
|
|||
![]()
Αν καει σε ποσες μερες θα φανει ? Οποτε να βαλω μπροστα το diy χαχαχα
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
flourish excel | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-05-11 13:48 |
CO2 vs flourish excel !! | polis2006 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 28-11-10 16:56 |
flourish excel | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 02-04-08 21:55 |
seachem flourish excel | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 24-10-07 17:01 |
Αλγη και Flourish excel | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-02-07 09:53 |