|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
προσεξε,γιατι και σε μικρες δοσεις μπορει να τα καψει.
αν τα καψει δεν θα σταματησει,τα χαιρετας και περιμενεις να ξαναπεταξουν οι ριζες ![]() λιγοτερο θα σου στοιχισει το diy,στα 60 λιτρα ειναι μια χαρα,και δεν προκειται να κανει και ζημια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα, και θα σου στοιχίσει λιγότερο από 2-3 Ευρώ (1 Ευρώ η ζάχαρη 0,30-0,40 το φακελάκι η μαγιά) και να πιεις και 1,5 λίτρο αναψυκτικό
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ δυνατος ο φωτισμος σου για να μην παρεχεις CO2 και λιπανση (με φειδω στην αρχη και παντα συμφωνα με τις αναγκες των φυτων). Ουσιαστικα ανοιγεις την ορεξη στα φυτα σου με το φωτισμο και τα αφηνεις νηστικα. Λογικο ειναι να παρουσιασουν προβληματα αναπτυξης, οπως και πιθανη μελλοντικη εξαρση αλγης.
|
|||
|
|||
![]()
Αν καει σε ποσες μερες θα φανει ? Οποτε να βαλω μπροστα το diy χαχαχα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο DIY η μόνη καθυστέρηση είναι να στεγνώσει η σιλικόνη στα καπάκια, μη δοκιμάζεις καθόλου excel
|
|||
|
|||
![]()
Απλα εχω απορειες στο πως θα μετρησω φουσκες και οτι δν ειναι σταθερες ποτε θα βγαζει περισσοτερες ποτε λιγοτερες και μηπως μ ριξει το pH
|
||||
|
||||
![]()
ρίξε μια ματιά εδώ
https://www.google.com/search?q=co2+...w=1280&bih=661
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα στο κατεβασει πολυ,και η πτωση του δεν θα ειναι αποτομη(που ειναι καλυτερο και για τα φυτα και για τα ψαρια)αν δε βαλεις 2-3 μπουκαλια να δουλευουν ταυτοχρονα.
εκτος αυτου,το ελαφρως οξινο νερο ειναι καλυτερο για τα φυτα. αν θες περισσοτερες λεπτομερειες θα πρεπει να πεις περισσοτερα για το ενυδρειο.τι ψαρια εχεις,αν εχεις ασβεστολιθικα,κλπ. το "μπονους", ειναι οτι δεν θα σου καψει τα φυτα ![]() για το ποσο κανει να τα καψει το excel,εξαρταται απτη δοση.με 1/4 της κανονικης δοσης,εμενα μου κιτρινισε τη subulata σε μια μερα. την τριτη-τεταρτη μερα ειχε λιωσει εντελως,χωρις να ξαναριξω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
flourish excel | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-05-11 13:48 |
CO2 vs flourish excel !! | polis2006 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 28-11-10 16:56 |
flourish excel | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 02-04-08 21:55 |
seachem flourish excel | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 24-10-07 17:01 |
Αλγη και Flourish excel | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-02-07 09:53 |