|
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι το pet city κανει μια εκπτωση 20%
Κανε ενα τηλεφωνο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Μου απαντησαν στο mail που τους εστειλα: "Το ενυδρείο Α800+ που σας ενδιαφέρει στοιχίζει 650,00¤ μαζί με τη βάση και με την προσφορά που ισχύει στα συγκεκριμένα ενυδρεία 60% η τελική τιμή είναι 260,00¤." Καλα μας δουλευουν που τα ειδαν τα 650,00¤ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dinelos : 20-01-14 στις 14:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αναφεροντε μαλλον στην αρχικη τιμη που γραφει πανω στο ταμπελακι στο μαγαζι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οποτε αν ειναι ετσι μια η αλλη με το rio 125 να ειναι ακριβωτερο κατα 20 ευρω.
Ποιο να παρω τελικα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
πριν 2 χρόνια είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα ![]() τελικά κατέληξα στο 125 αν και τότε τα παιδιά στο forum μου είχαν πει καλά λόγια για τα anubias. Οι βασικοί λόγοι που κατέληξα στο ριο είναι :εγγύηση και εξοπλισμός ..να υπολογίσεις και την επιπλέον επιβάρυνση για φίλτρο - θερμοστάτη .. βέβαια εγώ το αγόρασα απο το waterinn με χρήση δωροεπιταγής (τότε) και μου είχε βγεί περίπου στα 260 ευρώ.. Δεν το έχω μετανοιώσει.. και κάτι ακόμα ..δες και το ύψος του ενυδρείου αν σε εξυπηρετεί γιατί αν θυμάμαι καλά διαφέρει (πιο ψηλό το anubias). το ποστ μου τότε ήταν αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=58600 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μεγαλο δίλημμα τι λετε να παρω τελικα ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν σε ενδιαφερει το εσωτερικο φιλτρο παρε το juwel, αν θα βαλεις εξωτερικο παρε το anubias γιατι αν στο πρωτο ξηλωσεις το φιλτρο χανεις αυτοματα την εγγυηση, εγω με το δικο μου την γλιτωσα γιατι δεν το ειχα ξηλωσει και το προβλημα μου το παρουσιασε μετα απο 8 μηνες αφου ειχε τραβηξει ολο το νερο το επιπλο που επισης πρεπει να αγορασεις για να ισχυει η εγγυηση
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα ενυδρειου | _tm_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 47 | 29-08-13 18:22 |
Παρουσίαση του καινουριου ενυδρειου μου | valantis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 25-04-09 15:22 |
ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | dimitris 1962 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 06-10-08 18:25 |
αγορα ενυδρειου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-03-04 01:15 |