|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορει αν θες να μου εξηγησεις το "πιο σταθερο το περιβαλλον" και αν αυτα τα 30-35 λιτρα παραπανω μπορουν να συντελεσουν σε αυτο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να υπολογίσεις πως τα 30-35 λίτρα είναι χοντρικα το 25% των 125 λίτρων. Αρα τα 162 είναι κατα 25% μεγαλύτερο και τότε έχεις πιο αργή μεταβολή της θερμοκρασίας, πιο αργή συγκέντρωση νιτρικών (ποσοστιαία πάντα), βρωμίζει πιο αργά το νερό, και γενικότερα οποιαδήποτε αλλαγή των παραμέτρων του νερού γίνεται με πιο αργους ρυθμούς, για τον ίδιο λόγο τα μεγαλύτερα ενυδρεία είναι πιο εύκολα από τα μκρότερα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οποιος γνωριζει σιγουρα ας μας διαφωτισει. |
|
||||
|
||||
![]()
στην προηγουμενη ερωτηση σου απαντησανε
![]() τι εννοεις αν ισχυουνε τα 162λιτρα; αν ξερεις τις διαστασεις του,αυτα ειναι τα λιτρα του. |
|
|||
|
|||
![]()
Ποια η γνωμη σας για ενυδρεια Sun Sun ?
Το τσεκαρα και ειναι καλη περιπτωση. Το θεμα ειναι το φιλτρο που εχει ειναι στο καπακι κολλημενο και απ οτι διαβασα καπου ειναι δυσκολο στην συναρμολογηση. Οποιος το εχει ή γνωριζει ας μας διαφωτίσει. |
|
||||
|
||||
![]()
οι τιμες τους αποτι εχω δει,ειναι σχετικα καλες.δεν τα εχω περιεργαστει πολυ και δεν ξερω εσωτερικα τι λενε,θα πρεπει να απαντησει καποιος που εχει η ειχε να μας πει.αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι οσα εχω δει,ειχανε καμπυλωτες γωνιες.
δεν ξερω,οπτικα με χαλαγε αρκετα,αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα τα έχεις δει;
http://www.petsupermarket.gr/190/%CE...%B9%CE%B1.html |
|
||||
|
||||
![]()
Για μενα αυτα τα ενυδρεια, απο κοντα που τα εχω δει, τα SunSun, στον Κηφισο, δεν μου γεμιζαν το ματι, θα ελεγα. Κινεζικα τελειως, ειδικα στα τελειωματα. Τη προσωπικη γνωμη μου λεω βεβαια, μπορει για καποιον αλλον να διαφερει αυτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
τα sun sun αν δεν κανω λαθος εχουν κουρμπαριστο γυαλι μπροστα με ολα τα μειον που συνεπαγεται αυτο!!το φιλτρο που διαθετουν στο καπακι καλυπτει πολυ μικρη ιχθυοφορτωση!προσωπικη μου αποψη να προσανατολιστεις σε αλλη μαρκα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα ενυδρειου | _tm_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 47 | 29-08-13 18:22 |
Παρουσίαση του καινουριου ενυδρειου μου | valantis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 25-04-09 15:22 |
ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | dimitris 1962 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 06-10-08 18:25 |
αγορα ενυδρειου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-03-04 01:15 |