|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
...φυλλαδιο.....μεταφραστηκε....... πηραμε την αδεια.....και ολα Οκ.///
ποιος θα το τυπωσει?? ποιος θα το μοιρασει?? (και εξ ονοματος ποιου??)....ποιος θα κανει την...χρηματοδοτηση?? (οποια και αν ειναι αυτη??) για εκτυπωση διανομη κλπ κλπ?? εκτος και αν μιλαμε για 10-20 φυλλαδια που θα μοιραστουν χερι με χερι σε μερικα κεντρικα μαγαζια Αθηνα -Θεσ/νικη...
|
||||
|
||||
![]()
θα μπορουσαμε να ανταλαξουμε και αναμεταξυ μας το αρχειο της εκτυπωσης .ετσι ωστε οσοι τους δωθει η δυνατοτητα να το τυπωσουν και εκτος αθηνας θεσσαλονικης.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos 1978 : 11-01-14 στις 20:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα,εννοειται οτι το αρχειο θα ανεβει κιεδω σε ηλεκτρονικη μορφη,ωστε να το κατεβασει οποιος θελει κ να το εκτυπωσει.αυτο ειναι το μονο ευκολο
![]() οχι μονο για εμας δηλαδη,μπορει και καποιο μαγαζι να το θελει και να μην το βρισκει αλλιως,αν ειναι μακρια η δεν υπαρχουνε τυπωμενα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν αποφασιστει το πως θα ειναι ας ανεβασει καποιος σε pdf ωστε να μπορει ο καθε ενας να το πρινταρει ολοιδιο
|
||||
|
||||
![]()
update
προχωραμε,αυτη τη βδομαδα θα τελειωσω με τη μεταφραση και μετα μενουν τα υπολοιπα,οποτε θα χρειαστουνε γνωμες. αναμεινατε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αναμένουμε!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Το φυλλάδιο τι θα λέει; Όλη την μετάφραση του link;
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον δεν προσέξατε την ερώτησή μου προηγουμένως. Ξέρει κάποιος για ποιο κείμενο γίνεται η συζήτηση;
Επίσης στο φόρουμ, συμμετέχουν και φιλοξενούνται κάποια καταστήματα που βλέπω κατά καιρούς ανακοινώσεις τους. Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε τουλάχιστον με αυτά τα μαγαζιά μια συζήτηση να μας πουν και εκείνοι τις απόψεις τους; Φαντάζομαι προς όφελος και εκείνων είναι αυτή η κουβέντα. Ίσως έχουν να συνεισφέρουν κάποια στοιχεία που μας διαφεύγουν σε πρακτικό επίπεδο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
.....Μεσα ειμαι.....σε οτι μπορω....!!
η μονη δυσκολια που "βλεπω" σε αυτα που λεμε...ειναι στο να δεχθει καποιο μαγαζι να βαλει μια αφισα..η ενα φυλλαδιο απο...."καποιον"...
|
||||
|
||||
![]()
Τους συμφέρει να το βαλουν διοτι θα πουλησουν το πενταπλασιο εξοπλισμο απο την γυαλα που πουλανε συνηθως με τον μονομαχο.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν εχουν παει καδο, μονο η διανομη χερι χερι με πελατες μπορει να κανει κατι.
|
||||
|
||||
![]()
+1 απο μενα, αν και σε 2 πραγματακια ψιλοδιαφωνω με το φυλαδιο του maveric -ελαχιστο χωρο και θερμοκρασια- αλλα ασχετα με αυτο προκειται για απιστευτα καλοδουλεμενο κειμενο με αριστη συμπηκνωση πληροφοριων.
Τωρα αν καταλληξει κατ ευθειαν στους μαγαζατορες ειμαιο λιγο απαισιοδοξος και πιστευω πως εννωειτε οτι θα καταλληξει στους καδους... μονο χερι με χερι ΙΣΩΣ πετυχει κατι η προσπαθεια... Αν υπηρχε επισημος συλλογος να πιεσει λιγο τα πραγματα ισως να ηταν καλυτερα τα πραγματα...
|
||||
|
||||
![]()
Στο τέλος του φυλλαδίου θα πρέπει να αναφερθεί ο συγγραφέας, το φόρουμ μας που έκανε την προσαρμογή και το φόρουμ του για όποιον θέλει να το επισκευθεί. Κάτι σαν αυτό δηλαδή:
Συγγραφέας: Joep van Esch Μεταφράστηκε στα ελληνικά και διακινείται κατόπιν άδειας του συγγραφέα, από το Greek Aquarist's Boards: www.aquatek.gr Για περισσότερες πληροφορίες στα αγγλικά: www.bettas4all.nl - the international Betta forum Παράθεση:
Από θερμοκρασία οι 24 είναι κάπως χαμηλή αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ΟΚ (το fishbase δίνει 24-30 και το seriouslyfish 22-30). Μπορούμε πχ να βάλουμε 24-28 για να δείξουμε ότι το 24 είναι χαμηλό όριο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο εχεις δικιο.αλλα πιστευω πως ακομα και αν ενα καταστημα απο ολα,το παρει λιγο ζεστα το θεμα,ειναι μανι μανι ποσα ψαρια που θα σωθουνε σε καθε παραλαβη.
και ακομη και αν δεν το παρει κανεις ζεστα και πανε ολα στον καδο,εγω και ολοι μας, θα εχουμε τη συνειδηση μας καθαρη οτι κατι καναμε. δεν περιμενω οτι θα λυθει το προβλημα με τα φυλλαδια.αλλα οπως ειναι η κατασταση και χωρις συλλογο(και χωρις κρατος ![]() γιαυτο ελεγα παντα,οτι αυτο το χαλι εχει ξεκινησει απτους πετσοπαδες και αυτοι εχουνε την δυναμη να το αλλαξουνε. μπορει να εχουμε εκπληξεις.μπορει και οχι.οπως και ναχει,εδω θαμαστε και θα συζητησουμε τι εγινε,αφου γινει η προσπαθεια. |
|
||||
|
||||
![]()
ο τροπος που το ειχα στο μυαλο μου αρχικα,ητανε να μαζεψω εγω τα λεφτα (δικα μου λεφτα δηλαδη)και να κανω εκτυπωση μερικων εκατονταδων αντιτυπων.
αυτο γιατι δεν ξερω ποσοι ειναι προθυμοι να συμμετεχουν. αν υπαρχουνε κιαλλοι που θελουν να βοηθησουνε στη διανομη,στην εκτυπωση η σε οποιο κομματι θελουνε,απο μενα ευχαριστως. οσο για το απο ποιον και "ως τι" θα μοιραστει,δεν εξαρταται μονο απο εμας. αν ο Τολης συμφωνησει,μπορουμε να βαλουμε το λογοτυπο του gab πανω πανω.και φυσικα θα γραφτει και οτι υπαρχει αδεια για την αναπαραγωγη του φυλλαδιου απο μας. φυσικα αυτο δεν εξαρταται απο μενα,γιατι δεν ειναι δικο μου το φορουμ. αλλα καταρχην πρεπει να συμφωνησουμε ως προς το τι ειναι οικονομικοτερο,καλυτερο και πιο πρακτικο να γινει. αφισσα,η φυλλαδιο? αν φτιαχτει το φυλλαδιο και εκτυπωσει οποιος θελει καμια 50αρια αντιτυπα και τα δωσει σε ενα καταστημα,τοτε μπορει να ειναι καλυτερα. αυτο προυποθετει οτι θα το κανουνε πολλοι απο μας. αν δεν προκειται να συμβει,τοτε ειναι καλυτερα να εκτυπωθουνε ολα μαζι και οποιος θελει να μοιρασει στα γνωστα του μαγαζια. ολα ειναι προς συζητηση προς το παρον γιατι δεν ξερω ουτε τιμες ουτε τιποτα. αν γνωριζει καποιος απο εκτυπωσεις ας το πει,να δουμε. ------------------------- Παράθεση:
σπυρο το σκεφτηκα κιεγω.η μονη "λυση" που μπορω να σκεφτω γιαυτο,ειναι οταν μοιραστουνε,να δωθει και η οδηγια να τα μοιραζουνε μονο σε αγοραστες μονομαχων και οχι σαν χαρτοπετεσετες. αν παρει ενα καταστημα 50φυλλαδια,εχει αντιτυπα να μοιρασει,και εχει και το χρονο να φτιαξει κιαλλα αν θελει,η να κανει αφισα ενα και να το εχει στο μαγαζι. στη χειροτερη περιπτωση,ακομα και ενα καταστημα να το κρατησει στο μαγαζι και να ενδιαφερθει,κερδος ειναι. εκτος αυτου,ακομη και αν δεν μοιραστει και παει στα σκουπιδια,καποιοι επαγγελματιες θα το διαβασουνε.και μονο αυτοι αν ενημερωθουνε,κατι καναμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 09-01-14 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι αφισα?
Πρεπει να μπορει να το παιρνει μαζι του ο ενδιαφερομενος. Σε Α4 εγχρωμο ειναι πιο χρησιμο πιστευω. Οποιος ενδιαφερεται να συμμετεχει, ζηταει το αρχειο, το εκτυπωνει μονος του και το μοιραζει μονος του Πιο ευκολο και πιο οικονομικο νομιζω, απο το να περιμενει να παραλαβει ταχυδρομικα τα ετοιμα εκτυπωμενα κλπ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ειναι πιο πρακτικο δηλαδη νομιζω. Παράθεση:
μπορει καποιος που θελει και μπορει, να τυπωσει περισσοτερα και να τα μοιρασει σε περισσοτερα μαγαζια. ισως ετσι ειναι καλυτερα.δεν ξερω. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω να προτεινω το εξις στισ σηναντησεις να εχουμε ενα κουτι και οτι θελει ο καθενας να βαζει ετσι οστενα τυποθουνε πολα φιλαδια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
ΑΡΘΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DENDROBATES AURATUS | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 19-04-11 22:51 |
20λιτρο για μονομαχους ... ΙΔΕΕΣ; | paschalis | Bettas | 6 | 21-03-07 12:41 |