|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι αφισα?
Πρεπει να μπορει να το παιρνει μαζι του ο ενδιαφερομενος. Σε Α4 εγχρωμο ειναι πιο χρησιμο πιστευω. Οποιος ενδιαφερεται να συμμετεχει, ζηταει το αρχειο, το εκτυπωνει μονος του και το μοιραζει μονος του Πιο ευκολο και πιο οικονομικο νομιζω, απο το να περιμενει να παραλαβει ταχυδρομικα τα ετοιμα εκτυπωμενα κλπ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ειναι πιο πρακτικο δηλαδη νομιζω. Παράθεση:
μπορει καποιος που θελει και μπορει, να τυπωσει περισσοτερα και να τα μοιρασει σε περισσοτερα μαγαζια. ισως ετσι ειναι καλυτερα.δεν ξερω. |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω μεσα - με όποιον τρόπο μπορέσω θα βοηθήσω!
Συμφωνώ με τον Σπύρο για έγχρωμο Α4. Ευκολος τρόπος και απ τους λιγότερο ακριβούς
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
εδω παντως θα ειναι πιο ευκολο.2 μαγαζια μονο πουλανε ψαρια στο νησι.και ειναι και συζητησιμοι.μαλιστα το ενα δεν εχει τους μονομαχους σε ποτηρια.το βασικο ειναι να τους πεισεις οτι το να στρεφουν τον πελατη σε ενυδρειο μονομαχου αποτελει και για αυτους ενα σταθερο εσοδο.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το φυλλάδιο και πολύ χρήσιμο, όμως εμείς δεν έχουμε σαν στόχο την παρέμβαση πριν την πώληση με σκοπό να αποτρέψουμε τις λάθος επιλογές χώρου και εγκατάστασης;
Το βρίσκω ιδανικό ως υποστήριξη μετά την πώληση. Ποιος πελάτης θα διαβάσει πρώτα όλες αυτές τις πληροφορίες πριν ψωνίσει; Νομίζω η παρέμβαση πριν την πώληση αφορά το θέμα χώρος , χώρος, χώρος και πρέπει να είναι λιγόλογη , συνθηματική για να είναι αποτελεσματική.
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω να προτεινω το εξις στισ σηναντησεις να εχουμε ενα κουτι και οτι θελει ο καθενας να βαζει ετσι οστενα τυποθουνε πολα φιλαδια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
ΑΡΘΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DENDROBATES AURATUS | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 19-04-11 22:51 |
20λιτρο για μονομαχους ... ΙΔΕΕΣ; | paschalis | Bettas | 6 | 21-03-07 12:41 |