|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μεσα στα βανακια ή και στα λαστιχα που κυκλοφορει το νερο,απο και προς το ενυδρειο; γιατι εκει εχω δει μαυριλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι. Δές αν εμποδίζεται η ροή και έχει στομώσει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ψαράκι μου ευτυχώς αποθεραπεύτηκε,έκανα την αλλαγή 25% και καθάρισα και το εξωτερικό φίλτρο,βαμβάκι δεν άλλαξα μιας και δεν πρόλαβα να πάω να πάρω (η ροή είναι κάπως καλύτερη άλλα όχι όπως ήταν αρχικά ίσως όταν αλλάξω και το βαμβάκι επανέρθει)
Όλα κυλούν μια χαρά και πάλι λοιπόν και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσους ανταπικριθήκατε στα ερωτήματα μου και με συμβουλέψατε ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να είσαι και συ καλά και να χαίρεσαι τα ψαράκια σου! ![]() ΥΓ: Βαμβάκι για ποιο λόγο βάζεις? Το φίλτρο τι έχει μέσα? |
|
|||
|
|||
![]()
το φιλτρο εχει απο κατω προς τα πανω,ενα καλαθι με ενα μαυρο σφουγγαρι,απο πανω εβαλα το μακαρονι,απο πανω ενα διχτυ που εχει κατι ασπρα σαν χαλικακια και πιο πανω ενα ασπρο σαν βαμβακι με τις βιομπαλες,να βγαλω το βαμβακι και να αφησω μονο τις βιομπαλες λες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι. Επίσης, τι χαλίκια είναι αυτά που λές? Ζεολιθος?
|
|
|||
|
|||
![]()
Παναγιώτη γράψε λάθος amonia remover είναι,το βαμβάκι το έβγαλα και τώρα η σειρά στο φίλτρο είναι ως έξης http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/18/p3np.jpg
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλικια Labidos | Konstantin79 | Malawi | 2 | 23-07-11 11:27 |
ΓΕΝΝΑ LABIDOS | angelos7577 | Malawi | 9 | 21-07-09 23:02 |
μπουκωμα labidos? | Jacob | Malawi | 20 | 18-02-09 08:34 |
160 lt--> Labidos+Acei ή estherae;; | Moutralewn | Malawi | 12 | 06-12-07 10:17 |