|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Treats: 5ml treats 10 U.S. gallons of water
Directions: Shake well. Remove activated carbon if possible. Add 5ml per 10 U.S. gallons of aquarium water. Disease or wound treatment: Dose daily for 7 days. After 7 days, make a 25% water change. Continue treatment, if necessary. από τις οδηγίες - πρέπει να τις έχει και στο μπουκάλι Βάζεις 7 ημέρες συνεχόμενα ότι αντιστοιχεί στα καθαρά λίτρα σου. Στην επόμενη κάνεις 25% αλλαγή νερού. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.apifishcare.com/product.p...9#.UsgTk7TcCgV
Υπάρχει θέμα με overdose κάπου το είχα διαβάσει (να μη γίνετε με overdose). Τώρα για το θέμα με καρκίνους - σε πόσα φάρμακα δεν αναγράφει κάτι παρόμοιο; Φυσικό εκχύλισμα είναι και τα δυο (melafix/primafix) = τσαγάκια. Στο ενυδρείο θα το βάλεις. Ότι περισσέψει το κρατάς σε μέρος που δεν το βλέπει ο ήλιος. Εγώ το είχα στο ψυγείο (και εγώ 2 παιδάκια έχω) και του συμπεριφέρεσαι σαν φάρμακο - να μην έχουν πρόσβαση τα παιδιά. Το νερό των αλλαγών όταν έχεις προσθέσει φάρμακα δεν χρησιμοποιείται για καμία χρήση (πότισμα κλπ) |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω,ταΐζω κανονικά;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ολα του γαμου δυσκολα...
Λοιπον κανω την θεραπεια με melafix και το ψαρι παει καλα,βεβαια ποτε δεν αλλαξε συμπεριφορα,απλα η πληγη δειχνει να επουλωνεται. Τωρα ομως βλεπω την ροη του εξωτερικου σχεδον ανυπαρκτη και πρεπει να το καθαρισω,η ερωτηση ειναι αν θα πρεπει να τελειωσω την αγωγη (δλδ μεχρι και την Παρασκευη) πρωτα ή να το καθαρισω αυριο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπότε μπορείς να το καθαρίσεις. Καθάρισε το, αλλά μην καθαρίσεις τα βιολογικά υλικά. Μόνο τα μηχανικά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλικια Labidos | Konstantin79 | Malawi | 2 | 23-07-11 11:27 |
ΓΕΝΝΑ LABIDOS | angelos7577 | Malawi | 9 | 21-07-09 23:02 |
μπουκωμα labidos? | Jacob | Malawi | 20 | 18-02-09 08:34 |
160 lt--> Labidos+Acei ή estherae;; | Moutralewn | Malawi | 12 | 06-12-07 10:17 |