|
||||
|
||||
![]()
Απο αυτα που διαβασα νομιζω προτιμω τα aventome σε σχεση με τα nerite.Μου αρεσουν εμφανισιακα περισσοτερο...
Σκεφτομαι να βαλω αρχικα μερικα trumpet και αργοτερα τα aventome. Ιδανικα θα ηθελα να μην χρειαζοταν το δευτερο να κανιβαλισει το πρωτο και να εκαναν καθε ενα την δουλεια του στο ενυδρειο χωρις ομως να καταληξουμε σε υπερπληθυσμο...πολλα ζηταω ε? Μου αρεσουν και τα 2 εμφανισιακα δηλαδη και θα ηθελα απλα να συνυπαρχουν.Τεσπα. οποτε για αρχη 4 με 5 trumpet ειναι καλα λετε ε? --------------------------------------------------------------- Απο τροφες σκεφτομαι αυτη http://igna.gr/index.php/component/v...etail?Itemid=0 συν κατι σε κατεψυγμενο Κατι φλεικς φυτικα που εχω να δινω να μην πανε αδικα? ------------------------- Παράθεση:
Θεωρησα ειναι απαραιτητο να βαλω το helena ωστε να μην κατακλυσουν το ενυδρειο. Κοιτα επειδη δεν εχω αναλογη εμπειρια οι λεξεις οπως υπερπληθυσμος ισως παιρνουν αλλη διασταση στο μυαλο μου με αποτελεσμα η πραγματικη εικονα να απεχει ετη φωτος απο αυτη που φανταζομαι γιαυτο και ακουγομαι υπερβολικη. Γιαυτο ρωταω εσας ωστε να μου δωσετε πιο σαφη εικονα. Δεν εχω θεμα να γεννησουν αλλα κανω καμια φορα την τριχα τριχια προσπαθωντας να προλαβω καταστασεις και αγχωνομαι παραπανω απο οσο πρεπει ομολογω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 08-01-14 στις 21:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άνοιγμα φωτιστικού Juwel RIO125 | thanasisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 02-02-18 23:11 |
υπερχειλιση στο rio125 | kostasbaf | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 26-07-09 00:31 |