|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις! Κατι που σκεφτομουν! Εχουν περασει 3-4 ημερες απο τη τελευταια αλλαγη νερου (40-50% και προσθεση prime οποτε ΝΗ3/ΝΗ4 μηδενιζονται "αυτοματα") Τωρα εκτος το λιγο αυξημενο ταισμα ανα μερα, δεν θα κανω αλλη αμεση αλλαγη με σκοπο να αυξηθει λιγο η αμμωνια, ΝΟ2 (Εαν θυμαστε ολα βγαινουν 0) παροτι εχω μπολιασει! Σε 3 μερες θα κανω τεστ της ΑPΙ για το νερο μου μεσω ενος πολυ καλου φιλου!
Η ερωτηση μου, ειναι η εξης: Μηπως οπως ειμαι τωρα, να βγαλω το τουλι με το βιολογικο υλικο που πηρα απο το παλικαρι (μπολι) και να βαλω εκ νεου καινουργιο? Εν ολιγοις, μηπως να ξανα-μπολιασω χωρις αλλαγες κτλ για 1 διαστημα και μετα να αρχισω μετρησεις? (και προσωπικα και μεσω του παιδιου) Εχω 1 ψαρακι μεσα και ειναι δυσκολη η δημιουργια της βιολογιας συνεπως μηπως να μπολιασω με νεο υλικο απο το ενυδρειο μπας και το φιλτρο αρχισει να στρωνει λιγο? (εαν υποθεσουμε οτι το 1ο μπολιασμα απετυχε) Τι λετε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το Prime δεν μηδενίζει ΝΗ3/ΝΗ4, κάνει την αμμωνία μη τοξική αλλά στις μετρήσεις φαίνεται. Μη βγάλεις το μπόλι. Κάνε σωστές μετρήσεις και τότε θα δούμε τι πρέπει να γίνει
|
|||
|
|||
![]()
Ολες ειναι στο 0! Μονο οταν ελειπα πριν κανω αλλαγη νερου ειχα 0.1 αμμωνια!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλαγη νερου και prime δεν θελω να κανω γιατι οσο αφαιρω νερο δεν "χαλαω" μερος της βιολογιας?? Τα συγκεκριμενα βακτηρια να τα συνεχισω?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy υπερχειλιση | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 65 | 31-01-14 13:33 |
υπερχείλιση | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 05-05-11 18:40 |
diy υπερχειλιση!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 15-12-08 21:01 |
Υπερχεiληση | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 25-02-08 13:27 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |