|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά πιστεύω κάτι έγινε! Αφού έσκασαν τα αυγά τα πήρα τελικά από τον μπαμπά τους γιατί έκαναν επίθεση τα Helena και ο κακομοίρης δεν μπορούσε να κάνει και πολλά όλο και κάποια του ξέφευγαν. Επίσης έσκασαν και τα corydoras άλλα μιας και πρώτη φορά από λάθος χειρισμούς έχασα τα περισσότερα τώρα μου έχουν μείνει καμιά 20αρια με το ζόρι και ακόμα έχω απωλειες χωρίς να ξερω γιατι...
Να και ένα βίντεο με τα τριών εβδομάδων μωρά http://www.youtube.com/watch?v=0dhp2YkJ6q8 |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα σε βλεπω...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι μέσα στο μπουκαλι έχω βάλει στρωμένο βιολογικό υλικό από το κυρίως ενυδρείο. Ένα από τα λάθη που έκανα ειναι ότι αγόρασα αυτό το φίλτρο και ενώ το έβαλα μεν στο minimum ήταν πάλι πολύ δυνατό για τα corydoras (τα ancistrus δεν είχαν προβλημα) και έτσι μέχρι το επόμενο πρωί που το συνειδητοποιησα είχα χάσει 7-8 μωρά... Μέτα έκανα την πατέντα με το αεροφιλτρο που βλέπεις. Από αλλαγές αλλάζω το μισό νερό κάθε 3-4 μέρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθησε να κανεις καθημερινες 10% αν μπορεις για καλητερα αποτελεσματα.καλα μεγαλωματα και καλα κουραγια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ θα το κάνω έτσι! Ευχαριστώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφες καταστασεις μπραβο φιλε!καλη η πατεντα σου με το μπουκαλι!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ! Να σε καλα και καλες γιορτες!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κι άλλη γέννα ancistrus!!!! | sailor247 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 29-01-14 18:37 |
¶λγη και Ancistrus | silve992 | Διατροφή | 11 | 24-07-13 14:46 |
Γέννα Ancistrus Sp3 | kokos1405 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 07-04-13 17:20 |
Γέννα ancistrus sp.3 | elaira | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 03-09-08 11:53 |
γέννα ancistrus !! | dim | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 29-03-06 21:32 |