|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από μερικές μέρες που είχε εξαφανιστεί ο ένας αρσενικός μου (και είχα αγχωθεί αρκετά πρέπει να ομολογήσω) εμφανίστηκαν μικρές κίτρινες και μαύρες ουρίτσες στο ενυδρείο.
![]() Δεν πρόλαβε να φανεί το φύλο τους και ξεκίνησαν τα αθεόφοβα!Ούτε φωλιά περίμεναν, ούτε τπτ. Κάτω από μια κουφάλα ενός ξύλου τη στρίμωξε καθώς φαίνεται! Επομένως, λίαν συντόμως θα βρεθώ να χαρίζω μωρά. Όσοι πιστοί προσέλθετε αρκεί να περιμένετε να μεγαλώσουν λίγο! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο!!!
![]() ![]() Παρε και ενα: ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο και απο μενα!ταιζε τα μικρα φρεσκα λαχανικα να παρουν τα πανω τους!ειναι και αλφικα απο τη γεννα/?τι μεγεθος ειχαν οι γονεις?δυσκολο μου ακουγετε να αναπαραχθηκαν πριν ξεχωρισει το φυλο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Bravo φίλε, να σου ζήσουνε τα μωρά σου.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάποια από τα μωρά είναι albino...κάποια όχι. |
|
||||
|
||||
![]()
4-5cm?????εισαισιγουρη μηπως ειναι παραπανω και κανεις με το ματι λαθος?μου φαινεται εξαιρετικα μικρο το μεγεθος να ηταν μεγαλυτερη η μανα και λιγο ποιο μικρος ο μπαμπας θα ηταν ποιο φυσιολογικο
![]() οπως και να χει να σου ζησουν ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anubia sp. | Alusa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 28-03-08 15:58 |
Γέννα Labidochromis sp. “yellow” | xaris1974 | Malawi | 3 | 25-02-07 19:53 |
Ancistrus sp. | george | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 13-09-06 09:28 |
γέννα ancistrus !! | dim | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 29-03-06 21:32 |
Βοήθεια σε γέννα Labidochromis sp. “Yellow” | karalioman | Malawi | 8 | 19-03-06 12:07 |