|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Έχω εφαρμόσει και εγώ κάτι ανάλογο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχω βάλει 2 φίλτρα σε σειρά. Το πρώτο το δουλεύω ως προφίλτρο και το δεύτερο ως κύριο φίλτρο. Ρεύμα έχω μόνο στο δεύτερο (κύριο). Το νερό που έρχεται από το ενυδρείο περνάει πρώτα από αυτό που δεν είναι στην πρίζα, φιλτράρονται το χοντρά και μαλακώνει (στα δυο από τα τρία καλάθια του έχω τύρφη). Από την εξαγωγή του πρώτου (προφίλτρο) περνάει μέσω της εισαγωγής του δεύτερου και φιλτράρεται κανονικά (μηχανικά και βιολογικά) και από την εξαγωγή του περνάει στο ενυδρείο. Αν βάλω στην πρίζα και το πρώτο (προφίλτρο) δεν γίνεται πλυντήριο αλλά είναι πολύ δυνατή η ροή. Τα φυτά κολλάνε στο εμπρός τζάμι και τα ψάρια καβατζόνονται ( ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικα οποτε εβαλα δυο φιλτρα σε σειρα παντοτε τα ειχα πληρη υλικων ωστε οποτε ηθελα- και ανα πασα ωρα και στιγμη-απλα τα ξεκουμπωνα και τα χρησιμοποιουσα ξεχωριστα.(π.χ. σε στησιμο νεου ενυδρειου)
Το impeller ομως και το κεραμικο απο το πρωτο τα αφαιρουσα,ωστε να μη πιανουν την παραμικρη μουργα και να ειναι ετσι ετοιμοπολεμα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειστε σιγουροι οτι για 150 λιτρα ενυδρειο, θα φτανει η κυκλοφορια απο το ενα φιλτρο, εχωντας "στην πλατη του" και το αλλο?
(ονομαστικη ροη 620 λ/ω το 2215, και 680 λ/ω το 205)
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα θα τα παει Σπυρο....εδω βαζουμε 2213 με 440λ/ω σε αντιστοιχα ενυδρεια και μια χαρα τα πανε...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
θα δοκιμάσω το σαββατοκύριακο να τα συνδέσω σε σειρά
απλά νομίζω ότι από πολύ ροή θα πάμε σε πολύ μικρή. το fluval να δουλεύει η το eheim? ------------------------- όποτε θες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nitroqqq : 26-12-13 στις 22:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι της ακριβώς αντίθετης άποψης (αν και ΔΕΝ καταλαβαίνω... πως γίνεται να σπρώχνει το 2ο προς το 1ο).-
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacterial Bloom - Θολό νερό. Τι είναι? Τι το προκαλεί? Είναι επικίνδυνο? | Γιώργος Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-17 19:50 |
Θολούρα (Είναι ή δεν είναι bacterial Bloom) | skaliman | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 31-07-12 16:04 |
Ποιο εξωτερικό φίλτρο είναι αθόρυβο; | kapetanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 30-01-10 01:40 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |
Εξωτερικό FLUVAL 104 | Filippos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 05-07-04 14:32 |