|
|
|||
|
|||
![]()
θα δοκιμάσω το σαββατοκύριακο να τα συνδέσω σε σειρά
απλά νομίζω ότι από πολύ ροή θα πάμε σε πολύ μικρή. το fluval να δουλεύει η το eheim? ------------------------- όποτε θες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nitroqqq : 26-12-13 στις 22:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι της ακριβώς αντίθετης άποψης (αν και ΔΕΝ καταλαβαίνω... πως γίνεται να σπρώχνει το 2ο προς το 1ο).-
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() το 1 γεμιζει απο το ενυδρειο που με τη σειρα του γεμιζει το δευτερο το δευτερο γυρναει στο ενυδρειο ![]() ![]() ![]() παιδια μεγαλη προσοχη στα λαστηχα απο το φλουβαλ ειναι ψευτικα και εκει που κουμπονουν στο φιλτρο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως,όσες φορές είχα 2 φίλτρα σε σειρά,είχα το πρώτο(και μεγαλύτερο σε κυκλοφορία) στην πρίζα και έσπρωχνε νερό στο 2ο.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι έχω το δεύτερο (JBL CristalProfi e900) να τραβάει απο το πρώτο (Fluval 103) χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα (μέχρι στιγμής...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι να γνωριζουμε για τις μαστοριες μας οτι οι αντλιες των φιλτρων δεν τραβανε νερο. Σπρωχουν νερο.
Το φιλτρο γεμιζει νερο με τη βαρυτητα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 02-01-14 στις 12:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι δεν βλεπω το λογο για ολη αυτη την ιστορια.το 205 καταναλωνει 10watt,και το 2215 15watt.
συνολο 25 watt.πιο φτηνο μου φαινεται το ρευμα που θα καψεις λειτουργωντας τα αυτονομα,παρα το κοστος της αντλιας που καποια στιγμη θα καει απτο εξτρα ζορι.και δεν ξερεις ποτε θαναι.μπορει να ειναι σε ενα η δυο χρονια,μπορει και σε μια βδομαδα η σε 2 μερες. δεν θα εβαζα ποτε δυο φιλτρα σε σειρα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacterial Bloom - Θολό νερό. Τι είναι? Τι το προκαλεί? Είναι επικίνδυνο? | Γιώργος Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-17 19:50 |
Θολούρα (Είναι ή δεν είναι bacterial Bloom) | skaliman | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 31-07-12 16:04 |
Ποιο εξωτερικό φίλτρο είναι αθόρυβο; | kapetanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 30-01-10 01:40 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |
Εξωτερικό FLUVAL 104 | Filippos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 05-07-04 14:32 |