|
|
||||
|
||||
![]()
Ενωιται οτι εινια ψαρι και με νοιαζι γιατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι σε οτι γραφεις αναφερεις οτι ειναι αδειο το ενυδρειο...
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι το εχεις μεσα στο ενυδρειο και λες δεν εχω ψαρι.
Με μπερδευεις λιγο να ξερεις Το ενυδρειο ειναι στρωμενο?σε ρωτησα και πιο πανω αλλα δεν απαντησες. Οι μετρησεις που εβαλες ειναι με στικακια τα οποια δεν ειναι αξιοπιστα και δεν μπορει καποιος να βγαλει συμπερασμα γιαυτο σε ρωτησα εαν εχεις υγρα τεστ και ειπες ναι. Γνωριζεις ποια ειναι τα υγρα τεστ? Εχεις τελικα?παλι δεν καταλαβα... |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω αυτος ο θερμοστατης ειναι καλος?οχι ετσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι τα υγρα τεστ ειναι αυτα που βαζουμε στο νερο και χροματιζουν σωστα?,ναι το ενυδριο ειναι στρομενο πιρα και μπολι απο γνωστο μου. Συγνομι που σας μπερδεψα
![]() ![]() ------------------------- Μπορειτε να μου πειτε τη υγρα τεστ να παρω? και αν κανι αυτος ο θερμοστατης? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotislol : 20-12-13 στις 20:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Aν ψαξεις λιγο στο φορουμ, θα βρεις καλες γνωμες για τα υγρα tests της api. Της salifert τα θεωρω αξιοπιστα, επισης.
Το θερμαντικο σωμα αν δουλευει σωστα, κανει. Οι πιο αξιοπιστοι θα μπορουσαν να θεωρηθουν της eheim. Παντα υπαρχει περιπτωση να κολλησει, σαν σπανια περιπτωση, οποιοσδηποτε θερμαντηρας, ομως. Αυτο λυνεται με controller θερμοκρασιας.
|
||||
|
||||
![]()
Ωρεα ευχαριστο πολι για την απαντηση και συγνομι για τα ακαταλαβιστικα που ελεγα της προαλες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα το ξερω ρωταω παλι το ιδιο αλλα σιμερα εκανα παλι τεστ και κατι μου φενεται οτι δεν παει καλα με το PH θα βαλι επισις να διτε και το KH με το GH για να μου πιτε μια γνωμη Αυτο εινια το PH το πορτοκαλι
|
|
||||
|
||||
![]()
εδω ειναι το ΚΗ το πρασινοπο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ! | mere1313 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 29-05-12 22:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ CO2 | kostastsod | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 03-04-11 14:18 |
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!! | george82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 20-04-09 05:43 |
βοηθεια | pauloskostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-04-07 23:32 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | tok | Δίσκοι | 1 | 24-03-07 18:38 |