|
|
|||
|
|||
![]()
έχω δοκιμάσει ήδη 4 φορές και κάτι δεν πάει καλά!!!!
3 φλιτzάνια zάχαρη και μισό κουτάλι μαγιά. Η zάχαρη σε zεστό νερό και η μαγιά σε πολύ πολύ λίγο χλιαρό. έκανα ένα τεστ πριν τα συνδέσω όλα. έβαλα το καλώδιο μέσα σε ένα ποτήρι με νερό αλλά δεν βγάzει μπουρμπουλήθρες!!!! Γιατί;;;; η zύμωση γίνεται αφού βλέπω να αφρίzει πάνω πάνω. Τι γίνεται;;;; Μπορείτε να με βοηθήσετε να τα καταφέρω;;; Απογοητεύτηκα και αν δεν μπορέσω θα αναγκαστώ και πάλι να πληρώνω μπουκάλα!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Εγώ χρησιμοποιώ νεράκι από την βρύση για όλα) και το σωληνάκι στο μπουκάλι είναι έξω από το μείγμα έτσι; Ή έχεις διαρροή.
|
|||
|
|||
![]()
όχι βρε!!!!
Το άφησα να κρυώσει και μετά έριξα τη μαγιά. Διαρροή δεν έχω αλλά δεν ξέρω μήπως οι αναλογίες δεν είναι καλές. Μπορείς να μου πεις τις αναλογίες για 2λιτρο μπουκάλι!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αναλογίες είναι ΟΚ. Πόσες ώρες πέρασαν;
|
|||
|
|||
![]()
48
αρκετές εεεεε!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον έχεις διαρροή.... τσέκαρέ το.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δειτε κι αυτο λεω να το παρω...απο εβαυ.
μαλον θα κανει. http://cgi.ebay.com/Aquarium-Plant-C...item3cb685cb5b |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μετρας φυσαλιδες κανει
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ SOS | po-pay | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 18-10-10 09:52 |
μια βοηθεια με το co2 | giannisqq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 42 | 10-04-10 23:13 |
βοηθεια!!!!! | LunaDark | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 34 | 29-10-09 14:15 |
βοηθεια | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 23-10-09 14:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | sersd | ¶λλα ζώα | 9 | 15-09-08 20:22 |